Aktywne Wpisy
Pomorski_Wilk +11
#famemma Niestety obejrzałem tłumaczenia tego debila Wardęgi w sprawie pobicia Stuu na Wyspach - jak bo pobili i przekazali policji, to nie było pobicia, tylko "zatrzymanie obywatelskie". Jak polska policja nie wydała listu gończego to przestępcami są oni, a nie Stuu. Z całym brakiem szacunku dla Stuu, ale jak tak pójdzie, to Wataha czy fani Knopersa będą terroryzować innych ludzi, bo powodem będzie krytyka ich idola
Puszczanin +9
Za pobicie Stuu odpowiadają Wardęga i Konopski. I nie, nie bronię tutaj pedofila (tym bardziej, że nikt nie został skazany, a więc jest niewinny) tylko cywilizacji łacińskiej. Od krajów Trzeciego Świata odróżnia nas to, że każdy ma prawo do sprawiedliwego sądu, a na naszych ulicach nikogo się nie kamienuje jak w dziczy. Naprawdę chcecie scen z Brazylii, Indii i innych Bangladeszy?
Mam nadzieję, że sebki z Luton odpowiedzą za przestępstwo, którego się
Mam nadzieję, że sebki z Luton odpowiedzą za przestępstwo, którego się
Zasady znacie, Chcesz kasę na święta zeby miec co jesc na wigilii, albo kupic komus czekolade po choinke?
Każdy kto zaplusuje dostanie 100k każdy kto zaobserwuje mój profil dostanie dodatkowe 100k. Obserwuj tak #bartrozdaje kolejne 100k.nagrody się sumuja. @powodzenia #lotto #polakibiedakicebulaki #rozdajo
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora