Aktywne Wpisy
Techguy91 +189
Nie znam nikogo (oprócz mojego teścia, ale to też niewielki kredyt) z pokolenia boomerow, kto musiał brać kredyt na mieszkanie. A to zakład wybudował blok i rozdawał pracownikom, a to komunalka itp. Spróbujcie tak dzisiaj xD
#heheszki, #nieruchomosci
#heheszki, #nieruchomosci
Morfi_pl +172
#ewakuacjaboners
Nie no, ja rozumiem, że w tym sklepie zawsze był chlew, jednak teraz to już zupełnie przesadzają.
#biedronka
Nie no, ja rozumiem, że w tym sklepie zawsze był chlew, jednak teraz to już zupełnie przesadzają.
#biedronka
źródło: temp_file566664850431835875
Pobierz

Na TSR pojawiła się bardzo ciekawa teoria jakoby reszta 3 generacji miała pojawić się w 3 grupach, razem z odpowiednim dla nich legendarnym pokemonem
Przemawiałoby za tym chociażby to, że typy, które zostały do tej pory wypuszczone - Electric, Fighting, Poison i Fairy - są w mniejszości w stosunku do całej 3 generacji
Nie zostały wypuszczone żadne Rock, Dragon i Ice, a - poza starterami - także żadne Water, Fire i Grass
Więcej o tym, razem z dokładnymi grupami i dłuższą analizą, tutaj - https://www.reddit.com/r/TheSilphRoad/comments/7jss3s/this_is_probably_how_niantic_will_release_the/
Oczywiście to wszystko są tylko spekulacje, więc zobaczymy jak to będzie, ale na pewno takie coś byłoby bardzo ciekawe.
źródło: comment_iCGEiT7eRm2I4PJdCnMZnGCVR3xAk397.jpg
PobierzSeedot z ewolucjami i Roselia.
Brzmi ciekawie, chociaż dużo pokemonów nie można przypisać do żadnej z grup. Np. Beldum, Spinda, Cacnea, Whismur, Keleon i Castform. Za dużo tego, ale kto wie, co Nianticowi chodzi po głowie.