Wpis z mikrobloga

@linijkana20cm: Racja pewnie pośrodku, i klub też ma coś za uszami i nie mówi prawdy (pewnie dalej są problemy finansowe) ale Kiko rozwalił mnie wypowiedzią że klub szedł w dobrym kierunku i byśmy wywalczyli puchary a nawet 3 miejsce. Przecież było widać że drużyna zamiast się rozwijać to się cofa, ciągłe kontuzje których wcześniej nie było, gra to była taka padaka że głowa bolała od patrzenia, a ja pierwszy raz
  • Odpowiedz
@nightrain: @joolekk: @Magnez: @borikossss: @demoos:
Z wywiadów z obu stron wniosek jest następujący:
Alvaro 8/10 przyszedł na jedną randkę z karyną 4/10 z dzieciakiem i długami, ale karyna wiedziała że jest kilka lepszych od niej opcji, to wzięła pewniaka i weszła w związek z anonem 5/10. Anon 5/10 trochę się starał, trochę nie wiedział jak, ale nie podporządkował się logice, dalej więcej
  • Odpowiedz
@goras: cos mamy skoro pokazuje podsumowanie zawodników po meczu
Na zdjęciach nasi bywali w takich, tylko nie wiem czy to od tych od statystyk czy klubowe
  • Odpowiedz
@demoos: ale instat jest na podstawie kamer. Zobacz sobie że na większość meczów w ekstraklasa biegają z czujnikami. Kiedyś się juz nad tym zastanawiałem dlaczego my tego nie mamy, czy nas nie stać a brukbet stać :D
  • Odpowiedz