Wpis z mikrobloga

na studbazie kiedyś jeden profesur zapomniał, że na ćwiczeniach mieliśmy takie jedno zadanie i zadał je jako zadanie dla chętnych do domu
opłacało się robić te zadania, bo jak mu się przyniosło rozwiązane jak miał konsultacje to dostawało się dodatkowe 2 punkty do najbliższego kolosa
oddałam mu tak 2 zadania, więc dostałam 4 dodatkowe punkty, ale byłam tak tępa, że kolosa i tak nie zaliczyłam i musiałam się w sesji poprawiać
to był najgorszy przedmiot do tej pory na mojej studbazie, byłam tak załamana, że przed poprawą poszłam na mszę dla studentów do kościoła, wtedy jeszcze tak ładnie grali na skrzypcach i prawie się tam popłakałam
ostatecznie poprawiłam się za pierwszym razem, pamiętam że byłam wtedy ładnie uczesana
#gownowpis
  • 21
  • Odpowiedz
owe 2 punkty do najbliższego kolosa

oddałam mu tak 2 zadania, więc dostałam 4 dodatkowe punkty, ale byłam tak tępa, że kolosa i tak nie zaliczyłam i musiałam się w sesji poprawiać

to był najgorszy

@PyraPrzeznaczenia: Kiedyś z fizyki na studiach z kartkówek maiłem 12 na 15 punktów na kartkówce dostawało się około 2 ptk. Na kolosie musiałem zdobyć 3 ptk. na 15 :D zdobyłem 1,5 ptk bo babka wszystkie zadania
  • Odpowiedz