Aktywne Wpisy

Antidotum119 +381
luty 2022 - najtańsza #dacia sandero 40 900 zł.
marzec 2023 - najtańsza #dacia sandero 62 900zł
nieco ponad rok temu odbierałem swoją dacię sandero w #lpg i prawie w najwyższym wyposażeniu (brak alufelg i nawigacji) za 60 700 zł.
dziś za te pieniądze nie kupiłbym najgorszej wersji, która poza kierownicą i kołami nie oferuje zupełnie nic.
#inflacja #samochody #motoryzacja
marzec 2023 - najtańsza #dacia sandero 62 900zł
nieco ponad rok temu odbierałem swoją dacię sandero w #lpg i prawie w najwyższym wyposażeniu (brak alufelg i nawigacji) za 60 700 zł.
dziś za te pieniądze nie kupiłbym najgorszej wersji, która poza kierownicą i kołami nie oferuje zupełnie nic.
#inflacja #samochody #motoryzacja

Dexitaxa +69
Dziwnym uczuciem jest odkrycie, że całe moje dotychczasowe 30 letnie życie, było obłudą, wykreowaną przez toksyczną rodzinkę.
ogólnie opadnięcie wszystkich kurtyn, kłamstw, kreacji, było takim szokiem, że przez to wpadłam w tak głęboka depresje, że wycięło mnie na rok z świata i życia.
Teraz odkrywam, siebie, świat i ludzi na nowo.
Najciekawsza informacja dla mnie jest to, że nawet moje zainteresowania nie były tak naprawdę moje.
A więc no.. Zmieniam swoją branżę
ogólnie opadnięcie wszystkich kurtyn, kłamstw, kreacji, było takim szokiem, że przez to wpadłam w tak głęboka depresje, że wycięło mnie na rok z świata i życia.
Teraz odkrywam, siebie, świat i ludzi na nowo.
Najciekawsza informacja dla mnie jest to, że nawet moje zainteresowania nie były tak naprawdę moje.
A więc no.. Zmieniam swoją branżę

1. Wojtek
2. Tosiek
3. Marcin
4. Bartek
a z tych powyżej to Marcin. Wojtek takie Wiejskie, Tosiek to głupio byłoby mieć tak na imię, a Bartek zbyt takie Polskie.
Komentarz usunięty przez moderatora
Ale fakt, tosiek to porażka!
@k0nd3ns4t0r: Jeszcze nie wiem czy to będzie syn czy córa. Ja bym wolał syna oczywiście i już się do imienia szykuję:)
Mogę Ci podpowiedzieć, że wszystkie Krzyśki to fajne chłopaki! Więc jak chcesz mieć fajnego syna, to wyjście jest tylko jedno! :P
No przecież napisałem, że złych słów użyłem, nie?
@domofon:
mi się Wojtek z Ochotniczą Strażą Pożarną kojarzy... ale to przez to, że w liceum miałem takiego kumpla, który miał Wojtek na imię, rozgarnięty nie był i właśnie był w OSP ;)
@domofon: Tosiek to od jakiego imienia zdrobnienie? Bo przyznam szczerze, ze sie z nim jeszcze nie spotkałem.
A co do Bartka to pamiętaj, ze to jest podwwójny wybór, bo trza jeszcze zdecydować czy Bartłomiej czy Bartosz.
Już tak zrobiłem:) Pierwszego Syna nazwałem Adam, a sam nie chciałbym mieć imienin i gwiazdki w jednym dniu:)
1. Jessica
2. Sandra
3. Andżelika
Ale jeszcze się nie zdecydowałem. Po prostu ma być chłopak i już:)
Powiedz, że żartujesz....
z tych trzech najlepsze to Andżelika, mi się podoba imię Patrycja.
@Ryu: @marwiec: @miknan: Nie no Panowie, z tym to żartowałem:) Dla dziewczynki opcje jakie w chodzą w grę to:
1. Ania
2. Tosia
3. Zosia
4. Marta
A co to za różnica jakie ma imię? Albo da albo nie- to się liczy przy umawianiu:)