Wpis z mikrobloga

#!$%@? ludzie no nie pracujcie na #!$%@?, to nie ukraina..

9 rano dzwoni kurier inpostu "Priwjet, tu kurier inpost, prijechala do pana paczku, czy moze pan odebrac? Nie ma pana? Dobrze ja zostawie awizu, do swidania"

Przychodzę po awizo? Nie #!$%@? tam, zadnego awizo nie ma, w ogole to byla jedna paczka ale nie z inpostu. Wchodze na tracking paczki, #!$%@? #!$%@? "doręczono" xD No komu doręczono jak nawet nikt tego kuriera nie widział. I psu w dupe 2 dni robocze czekania na odpowiedz z reklamacji

#ukraina #gorzkiezale #gownowpis #inpost
P.....s - #!$%@? ludzie no nie pracujcie na #!$%@?, to nie ukraina..

9 rano dzwoni...

źródło: comment_SHUtf3UuJUgWCTbv9lNzE33h6AbCJ14E.jpg

Pobierz
  • 40
  • Odpowiedz
@Philopolemus_Fronius: Koleś nie miał jak dostarczyć ci paczki, nie miał jak jest przekazać komuś bo zamówiłeś w #!$%@? miejsce, dzwoni do ciebie i próbuje się ugadać a ty dalej masz pretensje do niego? Zobacz w śmietniku u ciecia może tam twoje awizo leży. A status mógł pomylić, pewnie rano będzie poprawny.
  • Odpowiedz
@galonim:

Koleś nie miał jak dostarczyć ci paczki

Przecież mógł zostawić awizo

nie miał jak jest przekazać komuś

No typie przeciez nie może przekazywać paczki obcej osobie? Myśl trochę xD Tylko by przekaz obcej osobie to bym skorzystał ze wszystkim dostępnych mozliwości i skarg zeby #!$%@? go z roboty

bo zamówiłeś w #!$%@? miejsce

Nie przypominam sobie żebym zamawial cos do twojego domu

dzwoni do ciebie i próbuje się ugadać

Dzowni
  • Odpowiedz
Trzeba było cytować po literce, łatwiej by się czytało

@Philopolemus_Fronius:

Kurier ma dostarczyć na adres jaki był w zamówieniu i wydać osobie tam obecnej. Chyba że zamówiłeś usługę "do rąk własnych"
Awizo pewnie było u ciecia który ma je w dupie tak samo jak twoją paczkę.
Zapłaciłeś za usługę, która została wykonana, czyli paczka została dostarczona na adres na jaki zamawiałeś. Jeśli nadawca nie miał podpisanej umowy o wielokrotności próby doręczeń
  • Odpowiedz
@galonim:

Kurier ma dostarczyć na adres jaki był w zamówieniu i wydać osobie tam obecnej.

No i jesteś w błędzie. Ma dostarczyć adresatowi, a nie jakiemuś randomowi bo akurat był na miejscu

Awizo pewnie było u ciecia który ma je w dupie tak samo jak twoją paczkę.

Nie ma w dupie, zawsze wszystkie awiza są i nigdy nie miałem problemu z portierem.

Zapłaciłeś za usługę, która została wykonana, czyli paczka została
  • Odpowiedz
@Philopolemus_Fronius: No właśnie w tym momencie się mylisz. Była dostarczona na twój adres. Dzwonił nawet, że zostawia awizo a więc tam był. Problemem jest teraz czy awizo zaginęło u ciecia czy nie oraz dlaczego status jest nieprawidłowy.

Dzwoń, dopytaj, reklamacja #!$%@? da.
  • Odpowiedz
@galonim: Jakby była dostarczona to by była, co ty wymyślasz. Paczki nie ma nie jest dostarczona. Mój adres to jest odpowiednie piętro i pokój. Jak kurier zostawił paczkę w portierni to nie pod moim adresem.
  • Odpowiedz
@galonim: To tak jakbyś powiedział, że kurier dostarczył paczkę do mieszkania w bloku bo położył ją przed windą na parterze xD Każdy pokój ma własny adres. Jak zostawił w portierni to ma problem bo to nie jest mój adres.
  • Odpowiedz