Aktywne Wpisy
OnKujajor91 +112
"Pała życiowa #!$%@?"
"Dobra weź się ciągnij"
Ty obłudna gruba toruńska k..o. Ty klaunie Nagrywasz ludzi w Media Markt i prujesz się, bo ktoś zwrócił uwagę, ale tutaj sam masz problem do gościa, który przyszedł normalnie pogadać.
Pod klatką jesteś kozak i walisz teksty "pała życiowa" i "ciągnij się", ale wszędzie jeździsz taksówką bo boisz się powtórki jak Goha musiała cię bronić bo jakieś dzieciaki cię chciały nabić.
Tuczniku. To, że wszędzie
"Dobra weź się ciągnij"
Ty obłudna gruba toruńska k..o. Ty klaunie Nagrywasz ludzi w Media Markt i prujesz się, bo ktoś zwrócił uwagę, ale tutaj sam masz problem do gościa, który przyszedł normalnie pogadać.
Pod klatką jesteś kozak i walisz teksty "pała życiowa" i "ciągnij się", ale wszędzie jeździsz taksówką bo boisz się powtórki jak Goha musiała cię bronić bo jakieś dzieciaki cię chciały nabić.
Tuczniku. To, że wszędzie
DIO_ +1
Chcielibyście kiedyś poznać kogoś sławnego? Jak byście spędzili dzień ze swoim idolem/idolką?
#wykop #glupiewykopowezabawy #celebryci #myzyka #kino #kultura #popkultura
#wykop #glupiewykopowezabawy #celebryci #myzyka #kino #kultura #popkultura
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Polecacie jakąś sprawdzoną stację kontroli pojazdów w Łodzi?
Z góry dziękuję za odpowiedzi.
#motoryzacja #mechanikasamochodowa
Clio 1.2 bardzo dobry pomysł, przy regularnym serwisowaniu pancerne auto. Przy dieslu tez bedzie śmigać. Ale nie wiem jak z trwałością. Ale Hondę daruj sobie serio. Szczególnie ze to dla różowej.
To nie zapowiada się zbyt dobrze. Nie lepiej benzyna lub benzyna plus gaz?
W obu musisz spojrzeć na rdzę. Pewnie gdzieś będzie, bo jednak trochę te samochody mają.
Bardzo ważne aby nie było rdzy na progach, bo wtedy to samochód powoli już umiera.
Jak po przekładce warto mocno się przyjrzeć lampom, czy są zamontowane te na ruch prawostronny
@Prism2772: silnika jestem spokojny, to jest 1.7 od isuzu z którym było problemów niewiele, silnik znany i powszechny, części tanie.
@Delgado: no ok, a ja pojadę, samochód bity ale naprawiony jest dla mnie lepszy niż zaniedbany trup, kwestia że nie wiem co się w tych hondach lubi rozwalić, oprócz rdzy ofkors i nie wiem jak się ocenia jakoś zrobionej przekładki.
Clio wdzięczne i pancerne auto. Czy kapryśne? Wlansie mało kapryśne.
A co sprawdzać? Czy jest olej? Czy w płynie
@Delgado: jak? Bo tego akurat nie wiem, reszte tak.
Clio 2 Faza 3 rozumiem?
1.2 16V to świetny silnik, praktycznie bezobsługowy, dobrze też znosi gazoline.Clio 2 właśnie od Fazy 2 miały dobre zabezpieczenie antykorozyjne więc jak auto nie robiła za amfibię to podłoga będzie okej.
Co do 1.5 dci, silnik ten też jest okej, ale w pierwszych wypustach lubiły się obracać panewki z powodu długich interwałów między wymianą oleju (producent zalecał niby 30k ale to za dużo).
Z dupereli
To co jeszcze mozna zobaczyć to czy pod maska śruby sa fabryczne. Czy sa takie same. Czy nie ma śladów na pasie przednim, masce śladów odkręcania. Sprawdź tez czy pasta na kielichach jest tak samo ułożona po obu stronach. Jak nie to znaczy ze porządny dzwon auto