Wpis z mikrobloga

dobry wieczor cos sie popsulo i nie bylo mnie slychac i powtorze jeszcze raz wybór kierowcy Williams Martini Racing to jest jakas porazka ja mysle ze ten brytyjski ku*wa glupi zarząd te ku*wa banda inbecyli ktora glosowala na tych ku*wow paydriverów ze sponsorami to jest jakies ku*wa nieporozumienie jesli tyle dla was znaczy jesli tyle dla was znaczy ludzie takie zangaaa takie zangazowanie spoleczne jak naszego bloga gdzie postawiliśmy nasze rodziny nasze zycie prywatne biznes wszystko inne i dla was znaczylo to tylko propozycje testowego to was sie powinno j*bac ku*wa tak sie powinno was je*ac jak tylko was moga je*ac ruscy. Strolle was tak nie wyruchali jak wyrucha was ruski ku*wa az was kukle beda swedzialy z bolu to jest dramat ku*wa to jest dramat ze w tym antyludzkim sporcie w tym sporcie w ktorym media ku*wa nie byly w stanie powiedziec ze roberta kubice zbezszczeszczono ze ten czlowiek ma 76 startów w wyścigach ze te francuskie ku*wy powtarzam francuskie ku*wy tego czlowieka oskarzaly bezpodstawnie o ograniczenia, i pijani mechanicy Aldonie prostowali, ze to nie jest czyms wartym tego by tego czlowieka wprowadzic do Formuły 1 bedzie was Rusek ruchal w dupe bedzie was Putin bedzie ku*wa dymal tak jak was Strolle nie dymali ta ku*wa ten maly karakan je*any Paddy smiec zniszczy was Sirotkiny Kwiaty DiResty Strolle beda wam ku*wa odbieraly smak zycia wy ku*wa idioci profesjonalni motorsportowi idioci ja mam to w pi*dzie ku*wa bo mnie stac na wszystko bede zyl ku*wa tak wypie*dole do Indy jeszcze dzisiaj juz bilet kupiony z Formuły i bede sie z was ku*wa frajery smial ze wy takie glupie sa tacy ku*wa debile ktore to ku*estwo paydriverowskie wybrali nie na Massę nie na Kubicę tylko na jakies ku*wy Wehrleinów zydow w dupe je*anych ku*wa na Sirotkinów popie*dolencow glosowali to jest ta wlasnie ku*wa Formuła 1 przez taka ku*we WMR przez was ku*wa #!$%@? nic sie w tym sporcie nie zmieni bo jestescie ch*j warci i trzeba was je*ac ruchac i na was zarabiac bo jestescie banda sportowych ku*wow i nieudacznikow rozumiecie to a wam kochani ktorzyscie glosowali na Kubicę ktorzy wspomagali nas dziekuje bo to garstka kierowców garstka kierowców to jest 7 osób może 8 wylacz ten telefon bo ci go wylacze na amen tak tak tylko to sie w tej ku*wie Formule nadaje powiedziec wam w ryj wreszcie wy glupie ch*je ze jestescie prymitywami ze ku*wa wasze pie*dolone ruble to jest wasz majestat wasza godnosc robota ku*wa w paddocku i zniżka na silniki to wy ku*wa williamsy ch*j z wami nie warto bylo ku*wa nie warto bylo zrobic nic co wy sie aa szkoda ku*wa gadac szkoda szczepic ryja naprawde niech was sluchajcie ci ktorzy sie glupie ku*wy ku*wy glosowali na ruska niech was szlak trafi ch*j warci jestescie antysportowcami jestecie dobranoc
#heheszki #kubica #pasta #f1