Wpis z mikrobloga

znalazłem stary dysk, a że kiedyś bawiłem się różnymi pierdołami związanymi z krypto, to też włączyłem wyszukiwanie plików *.dat ( ͡° ͜ʖ ͡°)
w obrazku efekty tych wyszukiwań
jest szansa coś z tego wyciągnąć? bo nie znam się za bardzo xD ciekawe czy cokolwiek tam jest, czy tylko portfele same dla siebie stworzone były, a efektów zabaw nie udało wtedy się przelać na portfel xD
#bitcoin #kryptowaluty
Marcinnx - znalazłem stary dysk, a że kiedyś bawiłem się różnymi pierdołami związanym...

źródło: comment_yTVukgPvTpjV4XhNTpWrBbxKgffXl1F5.jpg

Pobierz
  • 26
  • Odpowiedz
@Marcinnx: ściągnij normalny Bitcoin Core i zaimportuj walleta. Potem odczytaj klucz nawet bez ściągania blockchaina i zobacz na blockchainie czy na tym adresie są bitki
  • Odpowiedz
@Atexor: @Marcinnx: nie musi synchronizować, chodzi tylko o to żeby odczytać adres portfela, to się wyświetla od razu nawet jak się nie sciągnie blockchain

dopiero jak zobaczysz adres i https://blockchain.info/pl tu wkleisz to zobaczysz ile jest BTC na tym adresie i czy w ogóle warto coś robić dalej, jak tam jest jakieś 0.0001 btc to szkoda zachodu
  • Odpowiedz
@Marcinnx: utwórz normlanie daj pobieranie, potem wyłącz program, i skopiuj swój stary wallet na miejsce tego nowego i odpal program jeszcze raz

zobacz jaki masz adres i sprawdź co jest w nim na blockchainie
  • Odpowiedz