Wpis z mikrobloga

Kiedyś w szkole mieliśmy przygotować projekty naukowe. Byłem wtedy bardzo zainteresowany kosmosem więc postanowiłem zrobić model układu słonecznego. Pamiętam, że bardzo się napracowałem, chyba z tydzień wyklejałem z tektury i kolorowego papieru odpowiedni model i nauczyłem się ciekawie opowiadać o każdej planecie, żeby zrobić wrażenie na kolegach i koleżankach, oraz mojej wychowawczyni pani Kasi w której się podkochiwałem. Przede mną występował taki Tomek, ale miał jakąś gównianą prezentację o robotach, czy czymś takim, więc wiedziałem że go zagnę. Pewny siebie wyszedłem na środek i już miałem zaczynać mówić, kiedy rozległo się pukanie do drzwi, a właściwie #!$%@?ęcie w nie z buta i niczym żółto czerwona girlanda do środka wparował założyciel największej na świecie orkiestry zimowej znanej z przeboju wizards in winter, Jerzy Owsiak. Biegnąc #!$%@?ł stojącą przy drzwiach ławkę razem z siedzącą przy niej moją koleżanką Beatą, podbiegł do mnie, wyrwał mi z tablicy siódmą planetę od słońca i nakleił w jej miejsce jakieś kolorowe gówno. Potem wskoczył na biurko oszołomionej pani Kasi, #!$%@?ł jej z woleja w potylice, wyjął siemensa c60, ryknął do słuchawki "Ruslan przekaż Dzocharowi, że misja wykonana", #!$%@?ł na ziemię paprotki z parapetu i wyskoczył przez okno. Potem słyszałem tylko pisk opon i melodyjkę wygrywaną przez samochód lodziarnię family frost którą odjechał. Jako dowód załączam zdjęcie z akt policyjnych, które wykonano na miejscu zdarzenia w sprawie przygniecenia Beaty ławką (do dziś boi się mebli a jej mąż jest stolarzem więc to nie żarty). Śledztwo oczywiście umorzono, trop urwał się w górach Kaukazu. Na zdjęciu się uśmiecham bo pan policjant chwilę wcześniej kopnął leżącą na ziemi paprotkę i powiedział "idź mi z tym gównem" i mnie to rozśmieszyło ale tak naprawdę byłem bardzo smutny.
#pasta
Pobierz lejen - Kiedyś w szkole mieliśmy przygotować projekty naukowe. Byłem wtedy bardzo zai...
źródło: comment_9jipXvXpcHQYMWnKJARqbHMKRQGqIA1d.jpg
  • 3
@lejen: Pasty nie powinny być tak wrzucane przez różowe paski, nawet jak ktoś jej nie zna to od razu będzie czuł, że coś jest nie tak jak mu się zaimki nie będą zgadzały :/