Aktywne Wpisy
Maczuga_Herkulesa18 +164
Dzisiaj wyjazd firmowy więc jak zwykle obrączka zjeżdza z palca i czas na zabawe z Julkami lvl 22 z działu sprzedaży :) Raz się żyje #zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
Fandolores +75
Naszła mnie taka myśl. Znacie jakieś mało spotykane lub nietypowe nazwiska? U mnie na osiedlu jest dziewczyna która z panny miała Kot, a wyszła za chłopaka który się nazywa Mruczek i została przy dwuczlonowym nazwisku Kot-Mruczek. Chyba całe życie na siebie czekali xD znam też osobę która miała na nazwisko Szczur, poznał kobietę swojego życia, ale dała mu ultimatum że musi zmienić nazwisko, bo nie wyjdzie za Szczura i zmienił na Szczurkowski
W poprzednim wpisie TU wykorzystałem 884 GB, dziś licznik przekroczył 1380 GB w dokładnie 463 godziny.
Tak dziś prezentuje się prędkość internetu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#tmobile #orange #play #internetmobilny #internet #komputery #netflix
@kamillo007: hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Telewizor obsługujący odtwarzanie treści z serwisu Netflix w rozdzielczości Ultra HD. Więcej szczegółowych informacji znajdziesz poniżej.
Plan obsługujący oglądanie materiałów w jakości Ultra HD. Bieżący plan możesz sprawdzić i rozszerzyć na stronie netflix.com/ChangePlan.
Stabilne połączenie internetowe o szybkości co najmniej 25 megabitów na sekundę.
T-Mobile na swojej konferencji tez chwaliło się że nigdy nie będzie lejka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
jak jest na dzień dzisiejszy nie wiem
"Internet szerokopasmowy i internet mobilny odróżnia to, że w przypadku połączenia kablowego zwykle nie ma mowy o żadnych limitach. W przypadku internetu mobilnego oferty reklamowane jako bez limitu zwykle mają tzw. lejek, czyli po zużyciu paczki gigabajtów trzeba pogodzić się ze zmniejszoną przepustowością.
T-Mobile uznał, że jego infrastruktura jest na tyle rozwinięta, że może zaoferować klientom internet bez limitu, w którym nie będzie załączał się lejek. Pytani o to
Nie wiem nie gram w gry ;)
Ale w aplikacjach ping w przedziale 18-45 jest
Z tego co przeczytałem oraz z informacji jaką mam z salonu maksymalnie można korzystać z 32 urządzeń podłączonych na tym necie jednocześnie :)