Wpis z mikrobloga

@Soczi: moim zdaniem takie grubsze rzeczy do xiaomi właśnie idą innym kontenerem niż telefony i inne badziewia. ja właśnie czekam na air p2 z tego samego dnia
@nieteczasy2: 21 dni roboczych. Upływa w poniedziałek, skoro w poniedziałek nie będzie w GB, to przynajmniej do środy, czwartku w Polsce. To już jest 25 dni. Biorąc poprawkę na to że na początku dostanę odpowiedź " dear friend please wait a bit longer, and you surely receive your package", to nie widzę sensu żeby czekać z tym dłużej.
@recholek_new to wystawię swoje najcięższe działo, że ma to być prezent na święta, dlatego zamówiłem wcześniej i mocno się obawiam, że na chwilę obecną nie dojdzie...
@Soczi: Podejrzewam, że oni sami nie wiedzą gdzie jest ta paczka. Miałem plan żeby od początku grać na resend jeśli paczka nie zjawi się w ciągu powiedzmy tygodnia. Tylko żeby tym razem wysłali albo DHL, albo z magazynu eu skoro mają stock. A jak będzie, to się pewnie okaże. Widziałem sporo wpisów, że support mają upośledzony. W każdym razie póki co nie sięgam po PayPal, co najwyżej postraszę.
@recholek_new no ja też nie chciałbym zwrotu tym bardziej że wyprzedają I generację i może braknąć, a za 250$ z darmowa wysyłką może być ciężko.
Gearbest w/g mnie stosuje dość chamskie zagrywki. Jak coś kupisz taniej to albo wyślą dużo później albo zmienią typ wysyłki na tańszy. Tak miałem z efajkiem. Pisałem o tym już kilka razy. Kupiłem dwa w jednym czasie, jeden zbiłem pkt o 30 zł to wysłali kilka dni