#epapierosy Siema, jakiego ep polecicie w kwocie ~150 zł. Może być pen, maly box, raczej na gotowe grzałki. Fajne by było jakby grzałki nie zdychały po tygodniu no i żeby jakoś smak oddawały (teraz posiadam aio i był to raczej c-----y zakup)
@Waspin: kto Ci tak powiedział pani ze stoiska z ep? Pale efajki od 6 lat, przerobiłem dużo sprzętu i wiem co mi lepiej smakuje, nie musisz od razu gadać że piszę głupoty.Wiadomo że aio na szmacie nie da takiego smaku jak pierwszy lepszy atomizer na meshu np. ale aż tak c-----y nie jest.
@azamat: tak, jasne, tak było. Już kiedyś to pisałem - co tydzień-dwa pojawia się tu ktoś, kto pisze wyssane z palca idiotyzmy i stara się do nich przekonać innych. Zazwyczaj dotyczy to wspaniałych zalet antycznego sprzętu, teorii fizycznych niezgodnych z dorobkiem naukowym ludzkości, stwierdzeniami, że Kangertech to niezawodna firma albo takimi gadkami jak Twoje... Nie chce mi się nawet z Tobą gadać, chłopie, nie rozumiesz gdzie jest Twój błąd, jesteś
@co_ja_robie: prawda jest taka, że grzałki i tak będą starczać na 7-10 dni (chyba, że naprawdę mało go używasz), ale też taka jest trwałość gotowych grzałek po prostu.
@co_ja_robie: no jak ktoś lubi to wymienia i co 2-3 dni, jak się ma wyrobioną rękę to trzeba wymienić co tydzień-dwa (przy zużyciu do 30-50ml/dobę). Sekret tkwi w czym innym. Za 16zł (cena 2 grzałek) masz 180 płatków niebielonej, organicznej bawełny, która starczy na... ok 720 knotów. Do tego drut - tu różnie od 2zł/metr (czyli za 5 kompletów z grubsza) do 25zł za parę idealnych, skomplikowanych grzałek. Ale... drut
@co_ja_robie: to zależy od tanka, generalnie bazy rba to raczej spore zło i nie są niestety sensowną opcją - ciekną, bobrzą i dość podle smakują (no, może tak od Smoka jest ciekawa, ale tam jest gigantyczna ilość miejsca). Tu potrzebny jest konkretny tank pod własne grzałki - RTA albo RDTA. Na rynku jest ich sporo, różne są lubiane i popularne, trochę temat rzeka, do tego kogo zapytasz, ten Ci da
@Waspin co znaczy, że bobrzy? XD Na chmurze mi az tak nie zależy, to alternatywa dla analogów, bardziej zależy mi na smaku i trwałości, przepływ może być regulowany lecz nie musi (w smoku tego nie miałem a w aio nie działa xD)
@co_ja_robie: Odtatnio "modne" są Kylin, Ammit (miałem oba, nie lubię), Zeus, Serpent x smm, troll. obs engine, Aromamizer Supreme v2... Do tego tzw gta (inna konstrukcja) np Merlin, Medusa, Combo, Azeroth a i tak nie wymieniłem z pięciu... Bobrzy = smakuje spalonym
@co_ja_robie: hehe, na tym to polega. Chcesz gotową odpowiedź? Ja od roku siedzę na Aromamizerze Supreme i Supreme v2. Dla mnie to jest super tank. Miałem z 15 innych ale ten uwielbiam. Ale inni będą mieli swoje zdanie. Ja bym zaczął albo od Supreme albo np od Medusy. Ale to ja. Inna sprawa, że to opcje 25mm czyli Pico ich nie udźwignie.
@Waspin tu chyba wchodzą w grę większe pieniądze, wątpię że moje studenckie środki dadzą radę. Dodatkowo wolałbym coś chyba z oferty edymu to po prostu pojadę do ich sklepu
Siema, jakiego ep polecicie w kwocie ~150 zł. Może być pen, maly box, raczej na gotowe grzałki. Fajne by było jakby grzałki nie zdychały po tygodniu no i żeby jakoś smak oddawały (teraz posiadam aio i był to raczej c-----y zakup)
https://e-dym.pl/pl/zestawy-startowe/2129-75w-eleaf-istick-pico-tc-mod-full-kit-wo.html
ogniwo:
https://e-dym.pl/pl/akumulatory/1849-akumulator-18650-lg-hg2-3000mah.html
@azamat: zatrzymales sie na etapie jakies 3/4 lata temu
Ciekawe co wie o dripperach xddddd
Na chmurze mi az tak nie zależy, to alternatywa dla analogów, bardziej zależy mi na smaku i trwałości, przepływ może być regulowany lecz nie musi (w smoku tego nie miałem a w aio nie działa xD)
Bobrzy = smakuje spalonym