Aktywne Wpisy
ATAT-2 +910
Przeczytałem właśnie dwa wpisy ludzi z gastro którzy wręcz DOMAGAJĄ się napiwków i nie pojmują jak można ich nie zostawiać.
Szczerze? Po ostatnich kilku dniach gdzie stołowałem się w knajpach (wyjazd majówkowy) to powiem, że takiego uja. Restauratorzy już tak polecieli z tymi cenami zasłaniając się inflacjami, cenami prądu i płacami minimalnymi że już sami się zatracili w tym, gdzie jest granica.
Rozumiem ładna knajpka, ładny ogródek, miła obsługa, DOBRE jedzenie -
Szczerze? Po ostatnich kilku dniach gdzie stołowałem się w knajpach (wyjazd majówkowy) to powiem, że takiego uja. Restauratorzy już tak polecieli z tymi cenami zasłaniając się inflacjami, cenami prądu i płacami minimalnymi że już sami się zatracili w tym, gdzie jest granica.
Rozumiem ładna knajpka, ładny ogródek, miła obsługa, DOBRE jedzenie -
cytmirka +103
Ze znajomymi chcemy jutro jechać na Morskie Oko i zaproponowałam godzinę wyjazdu o 1-2 w nocy, żeby na miejscu być najpóźniej o 5-6 rano i cisnąć. I wszyscy oczy jak pięciozłotówki że olaboga po co tak wcześnie i żeby na czilku o 7 czy 8 rano wyjechać 🙂
Powiem Wam że ciężko być jedyną osobą w ekipie która ma odmienne poglądy co do wyjazdów i godzin wstawania xD
#gory #zalesie
Powiem Wam że ciężko być jedyną osobą w ekipie która ma odmienne poglądy co do wyjazdów i godzin wstawania xD
#gory #zalesie
1. na początek pod Biedronką facet nas zastawił i na koniec jeszcze z pretensją, że on nie miał jak zaparkować i to nie jego wina...
2. pojechaliśmy wysłać paczkę na #wykopoczta i koleś w punkcie kurierskim chciał nas skasować za paczkę 46 PLN bo paczka jest "nieforemna"...
3. podjechałem z powrotem do biedronki żeby skołować nowy karton i ktoś nas zastawił mimo że nie było nas minutę...
4. wróciliśmy do kuriera by ostatecznie jednak zapłacić w okienku obok 22 PLN bez przepakowania, chociaż na koniec i tak to włożyłem dla bezpieczeństwa do nowego kartonu...
5. wracając drogą przez las zauważyliśmy na poboczu faceta który robi coś przy rowerze więc zatrzymujemy się by zapytać się: "pomóc może Panu?..." na co usłyszeliśmy obrażonym tonem, że "koło pompuje bo powietrze schodzi i co to nas obchodzi..." aż #!$%@? na koniec nie wiem dlaczego w sumie powiedziałem "przepraszam, że przeszkadzamy..."
Dlaczego w tym kraju nikt nie może byś jakiś ludzki po prostu...
w skrócie
#gownowpis #wtf #polska
Napisz chociaż jaki region jak tak ciężko Ci podać właściwą miejscowość.
@laggeros:
I zastawiono mnie raz w życiu: przed hotelem w arabii saudyjskiej;p Co jak co, ale parkować to u nas ludzie w miarę umieją...