Wpis z mikrobloga

Telefon HONOR 8 i ma NFC.
Ściągnąłem sobie android pay gdy wklepuje kartę pokazuje mi, że inna aplikacja blokuje dostęp do portfela . Wyłącz wszystkie aplikacje, które mogą blokować ekran i spróbuj ponownie.

Zna ktoś rozwiązanie problemu?
#android
  • 24
Ciekawe jest to, że jak wpisuje dane i zatwierdzam klawiaturą enterem to idzie dalej. W momencie gdy chce zrobić coś za pomocą dotknięcia " dalej" albo wybrania kontenerka w, którym mogę coś wpisać wywala taki komunikat właśnie.
Z poziomu apki banku różni się to tym, że to ona od buta łączy nas z android pay. Można to samo zrobić i tak samo wyglada proces z poziomu samej aplikacji. Mbank automatycznie po wybraniu karty uruchamia android pay po prostu.
Chyba muszę #!$%@?ć ten telefon i kupić sobie nowy na święta. Najpierw wcisneli mi xiaomi co się tak grzało, że mi twarz w nocy poparzyło bo budzik rozgrzewał go do 100 stopni. A teraz Honora, który ma upośledzonego GPS, który potrafi co chwile wywalać " straciłem połączenie GPS i #!$%@? ci w dupę". Naprawdę nie można zrobić telefonu, który ma wszystko sprawne. Do tego mimo, że ma NFC za, które zapłaciłem to
@nabavzbjl: Ten honor nie był tani. Do wyboru miałem wtedy galaxy s7 i tego Honora. Wziąłem honora bo amoled mi nie leży bo te kolory są dziwne. Po za tym na samsungu zawiodłem się na etapie S4. Xiaomi kupiłem bo wszyscy pisali, że taki super.
A no i rysuje się jak #!$%@?. Ja nie lubie nosić etui bo nie po to płacisz za fajny design żeby wsadzać go w jakiś paździerz za 30zł. Ale on rysuje się od samego leżenia. Nie mówiąc o tym jakbyś przez przypadek szurnął nim po stole z okruszkami od chleba bo wtedy to już masakra