maciejunio maciejunio 03.12.2017, 13:32:25 1 + @MagnaPomerania: dokładnie..Abate fauluje, potem stoi na 16 metrze i nic nie robi.Czasem zastanawiam się co musi się stać, żeby Milan wrócił do wygrywania..Tymczasem, kibice Benevento cieszą się jakby zdobyli scudetto. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
M.....a konto usunięte 03.12.2017, 13:34:09 0 + Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia... Pokaż treść
maciejunio maciejunio 03.12.2017, 13:36:47 1 + Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia... Pokaż treść
patrykmajster patrykmajster 03.12.2017, 15:10:26 1 + @MagnaPomerania: Dopiero teraz jestem w stanie cokolwiek napisać. TO SIĘ K---A NIE MIEŚCI W PALE.
M.....a konto usunięte 03.12.2017, 15:17:18 via Android 1 + @patrykmajster - ja mam tylko nadzieję, że to był ostatni mecz Abate w tym sezonie. Rozumiem czemu przegrywał walkę z Borinim i Calabrią.Biglia tak samo bezpłciowy, ale nawet Suso grał dziś maksymalnie bezjajecznie. Masa strat, zerowa kreatywność.Sam fakt, że Kessie wyglądał lepiej od Suso duźo mówi.Kalinić bez zmian. Gol z 2m go nie odmienił. Cutrone/Silva dają więcej w fazie kreacji i posiadania piłki.
#milan #acmilan #seriea #mecz
Abate fauluje, potem stoi na 16 metrze i nic nie robi.
Czasem zastanawiam się co musi się stać, żeby Milan wrócił do wygrywania..
Tymczasem, kibice Benevento cieszą się jakby zdobyli scudetto. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Biglia tak samo bezpłciowy, ale nawet Suso grał dziś maksymalnie bezjajecznie. Masa strat, zerowa kreatywność.
Sam fakt, że Kessie wyglądał lepiej od Suso duźo mówi.
Kalinić bez zmian. Gol z 2m go nie odmienił. Cutrone/Silva dają więcej w fazie kreacji i posiadania piłki.