Przy pierwszej wizycie u Bystrzaka Kaczor wydawał się być zaszczanym lumpem jak Jaca, a po dalszym poznaniu okazuje się być całkiem ciekawą, zabawną osobą ze świetnym gustem muzycznym.
Zapraszam do Bystrzaka, za kilka minut zaczynają ważenie kociołka ( ͡°͜ʖ͡°)
@deziom: @topx918: Ale serio... Kaczor to chyba moje największe patostreamowe zaskoczenie.
Kiedyś widziałem krótkie shoty streamów Bystrzaka, widziałem jak się na nich leją, podpalają, załatwiają pod siebie i wydawało mi się, że to patologia jeszcze większa niż u grubasa. Że Bystrzak zaprasza jeszcze gorszych lumpów niż Jaca, którzy dla alkoholu zrobią wszystko.
A tu zonk, bo np. taki Kaczor wydaje się naprawdę fajnym gościem, z którym normalnie można pogadać. Czasem
@vegeciak: ten Kaczor to naprawdę inteligentny gość, zna się na elektronice i to nie na zasadzie że potrafi wtyczkę antenową przylutować, tylko ma pojęcie, kiedyś oglądałem ich streama jak gadał właśnie o elektronice i gadał z sensem, na budowlance pewnie też się zna duuużo lepiej od zaszczanego Jacy
Zapraszam do Bystrzaka, za kilka minut zaczynają ważenie kociołka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#patostreamy
#bystrzaktv
#grubyoszust
#danielmagical
Kiedyś widziałem krótkie shoty streamów Bystrzaka, widziałem jak się na nich leją, podpalają, załatwiają pod siebie i wydawało mi się, że to patologia jeszcze większa niż u grubasa. Że Bystrzak zaprasza jeszcze gorszych lumpów niż Jaca, którzy dla alkoholu zrobią wszystko.
A tu zonk, bo np. taki Kaczor wydaje się naprawdę fajnym gościem, z którym normalnie można pogadać. Czasem