Aktywne Wpisy
dbijou +4104
Bążur Mirko! ʕ•ᴥ•ʔ
Chłop się żeni - zatem z tej okazji robimy #rozdajo !
Do wygrania pierścionek w kwocie do 3000zł #inflacja (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Pierścionek złoty próby 585 (do wyboru kolor kruszcu różowe, żółte i białe ) w okolicy 1.5-2g
Wzory przedstawimy w pw (właściwie nie ma rzeczy której nie damy rady zrobić ( ͡º ͜ʖ͡º))
Chłop się żeni - zatem z tej okazji robimy #rozdajo !
Do wygrania pierścionek w kwocie do 3000zł #inflacja (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Pierścionek złoty próby 585 (do wyboru kolor kruszcu różowe, żółte i białe ) w okolicy 1.5-2g
Wzory przedstawimy w pw (właściwie nie ma rzeczy której nie damy rady zrobić ( ͡º ͜ʖ͡º))
pieknylowca +370
XD a potem jesteś z taką w związku i ona wszystko konsultuje ze swoimi pie*dolnietymi kolezaneczkami. Słowo daję, takim jak proszą o 100zl to się daje 99,97 żeby resztę dołożyły koleżanki które zawsze muszą dorzucić do wszystkiego 3grosze. #rozowepaski #zwiazki #p0lka
#opencaching
#akq2017 - nie wiem czy chwyci, ale żeby nie spamować głównego tagu, to niech będzie taki na przyszłość, albo do czarnej listy.
ja tam też raczej dla hecy rozwiązuję, bo finału nie ma w okolicy. raz mi się udało podjąć finał. ponieważ keszuję rowerowo, to też nie napiszę, że był blisko no i okazja była dopiero latem.
@Szrlh: ja nie do końca kumaty. kojarzę parę grup, ale kto jest szeryfem?
albo rozczarowanie, że nie ma certa. no jak już od dawna są 3 - 4 logi, no to dlaczego miałby tam jeszcze być?