Wpis z mikrobloga

Jak to jest z kupowaniem na 4coins? Czy to jest opłacalne? Kupiłem chwilę temu dla testów BTC za 100zł gdzie kurs (informacja na stronie) oscylował w granicach 37200zł/btc, a po zakupie przeliczyłem i wyszło, że zakupiłem po kursie 39932,5938.

Czy to normalne w tym kantorze? Gdzie najlepiej w związku z tym kupować/wymieniać złotóweczki na btc? Jestem trochę zielony. Z góry dzięki za info :)
#bitcoin #btc #kryptowaluty
  • 9
  • Odpowiedz
@IDinduNuffin: Na bitbay dokonujesz wpłaty pln czy podpinasz konto bankowe? Potem transakcje wykonujesz na zasadzie "szybkich transakcji" czy w jakiś inny sposób tam obracasz kasą? Co jest najkorzystniejsze?
  • Odpowiedz
@Spajkuss: Bitbay kiedyś pozwalał handlować bez weryfikacji do 15k PLN lub €, teraz bez weryfikacji możesz handlować tylko krypto. Nie wiem jak na Bitmarkecie, bo mam tam konto już od dawna, ale chyba bez weryfikacji nie da rady. Na Abucoins nie handlowałem, ale jeszcze całkiem niedawno chyba ktoś pisał, że nie wymagają weryfikacji (pewnie też do jakiegoś limitu). Spróbuj najpierw tam; później zostają ci tylko kantory gdzie przepłacisz i to konkretnie
  • Odpowiedz