Aktywne Wpisy
Notrix +9
bert74 0
Korzystam z aplikacji randkowych, głównie Tinder. Chciałbym wyjaśnić jak wygląda to z innej perspektywy.
Zazwyczaj, zależnie od aktywności, mam około 1500 matchów. Część z Was pewnie chciałaby teraz ogłosić triumf blackpilla. Kobiety zainteresowane jedynie atrakcyjnymi mężczyznami.
Jednak tak to nie wygląda.
1) Nie mam matchów z przeciętnymi kobietami. Nie ma to większego sensu, gdy mogę spotkać się z tymi "bardziej atrakcyjnymi"
2) Z tych 1500 również spotykam się zaledwie z garstką. Z
Zazwyczaj, zależnie od aktywności, mam około 1500 matchów. Część z Was pewnie chciałaby teraz ogłosić triumf blackpilla. Kobiety zainteresowane jedynie atrakcyjnymi mężczyznami.
Jednak tak to nie wygląda.
1) Nie mam matchów z przeciętnymi kobietami. Nie ma to większego sensu, gdy mogę spotkać się z tymi "bardziej atrakcyjnymi"
2) Z tych 1500 również spotykam się zaledwie z garstką. Z

A było to tak:
1. w naszego bohatera w Yamato pościłem 1 salwę torped, druga wcześniej poszła gdzie indziej.
2. 2 hity + 1 zalanie. Yamato się natychmiast naprawiło.
3. Odpalam przyspieszenie przeładowania torped (✌ ゚ ∀ ゚)☞ I sru dwie salwy w Yamato, wąska + szeroka.
4. Yamato: "Derp, oberwałem 2 torpami. Co tam, jestem Yamato, płynę dalej."
5. 1 hit + zalanie ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Generalnie, dziękuję pan
_ukasz_Mazinhow Yamato. Dzięki nie mu szybko zrobiłem misje na zalanie.#worldofwarships #wows #mirkowows
Zapewne na grupie ProKoksyYamatoPL2016. Z jakimiś 3 obserwującymi osobami.
@FightMaker eee no nie. Mam nadzieję, że jednak coś większego ( ͡° ͜ʖ ͡°)