To uczucie, gdy czytasz na forum dyskusję o "najbardziej brutalnej muzyce metalowej ever" i goście jako przykłady dają Slipknota i Avenged Sevenfold. xD #muzyka #metal #rakcontent #heheszki #slipknot #avengedsevenfold
slipknot dobry zespol czy hejtowany bo mi soe podoba ich muzyka
@biell: Mi się nie podobają ("Wait and bleed" to jedyny ich utwór jaki lubię). Oczywiście uważam, że hejt na ten zespół wynika z tego, że często go słuchają zbuntowane 15-latki, którzy chcą być "mhroczni" i "szatanistyczni", a Slipknot to najostrzejszy zespół jaki znają (i pewnie myślą, że to "Death Metal", a to gówno prawda).
@Stooleyqa: Slipknot gra metal i to niekiedy ostrzejszy niż death, natomiast wokal drażni. Inna sprawa że image mimo że mroczny to komercyjny bo to taki właśnie mrok na plakaty gimbusów nad łóżkiem. Trzecia płyta IOVA rządzi, potem grali już gówno.
#muzyka #metal #rakcontent #heheszki #slipknot #avengedsevenfold
@ufieoy: Newgrounds (nie jest to forum, ale strona z grami flash i animacjami, ale jest tam także forum). https://www.newgrounds.com/community :)
@biell: Mi się nie podobają ("Wait and bleed" to jedyny ich utwór jaki lubię). Oczywiście uważam, że hejt na ten zespół wynika z tego, że często go słuchają zbuntowane 15-latki, którzy chcą być "mhroczni" i "szatanistyczni", a Slipknot to najostrzejszy zespół jaki znają (i pewnie myślą, że to "Death Metal", a to gówno prawda).
Komentarz usunięty przez autora
Xd