Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Osoba, którą wylosowałem w #wykopoczta napisała w opisie, że chciałaby w paczce jakieś alko albo fajki (+ zapewnienie, że ma ponad 18 lat). Ale postalkowałem trochę wpisy i myślę, że na 90% ta osoba chodzi do gimnazjum (wrzucała np. jakieś zadania domowe do rozwiązania). Wysłalibyście komuś takiemu alkohol/papierosy?

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
  • 28
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Ja w 5 klasie podstawówki chodziłem z gościem, który miał 16 lat. Tylko przez jeden rok z nim mieliśmy, bo nie zdał. Z gimnazjum chyba nie wyrzucają jak się ukończy 18 lat.

@MadIen: Z alkoholem, to nie do końca. Wiele osób pisze, że chciałoby jakieś piwa. Z papierosami natomiast to rzeczywiście podejrzane. Ja bym zrobił tak, jak zaproponował @Broximon:

Wysłałbym Piccolo i lizaki.
  • Odpowiedz
@SKYFander: @Lim3:
sprawdziłem wszystkie opisy, w których występują słowa kluczowe 'papieros', 'fajk'.
Jako, że planuję iść dzisiaj spać to odpuszczam sobie słowo klucz 'alkohol', natomiast z 90% pewnością mogę powiedzieć, że to bait. ;-)
  • Odpowiedz