Aktywne Wpisy
DragonBreath +9
#pracait #studia
Nie wiem kto wymyslil, ze po Informatyce masz tytul inzyniera, ale temu panu nalezy sie nobel.
Informaryka jest jakos 5 razy prostsza niz studia nietechniczne, ktore juz ukonczulem.
Tu macie do domu jakies zadania, tu napiszcie program oczywiscie w domu uzywajac chatagpt, troche tam zadan przerob na laborki i 4 lub 5 sie nalezy jak psu buda xDDDDDDD
Oprocz matematyki, ktora stanowi nie wiecej niz 20% materiału na pierwszych 2-3
Nie wiem kto wymyslil, ze po Informatyce masz tytul inzyniera, ale temu panu nalezy sie nobel.
Informaryka jest jakos 5 razy prostsza niz studia nietechniczne, ktore juz ukonczulem.
Tu macie do domu jakies zadania, tu napiszcie program oczywiscie w domu uzywajac chatagpt, troche tam zadan przerob na laborki i 4 lub 5 sie nalezy jak psu buda xDDDDDDD
Oprocz matematyki, ktora stanowi nie wiecej niz 20% materiału na pierwszych 2-3
somskia +45
Osoba, którą wylosowałem w #wykopoczta napisała w opisie, że chciałaby w paczce jakieś alko albo fajki (+ zapewnienie, że ma ponad 18 lat). Ale postalkowałem trochę wpisy i myślę, że na 90% ta osoba chodzi do gimnazjum (wrzucała np. jakieś zadania domowe do rozwiązania). Wysłalibyście komuś takiemu alkohol/papierosy?
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Nie
Ja bym w ogóle zgłosiła to do organizatorów :)
@MadIen: Z alkoholem, to nie do końca. Wiele osób pisze, że chciałoby jakieś piwa. Z papierosami natomiast to rzeczywiście podejrzane. Ja bym zrobił tak, jak zaproponował @Broximon:
zapisać się do wykopoczty by zdobyć szlugi bo facetka w żabce nie chce sprzedać xD
szkoda tylko, że to bait. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
sprawdziłem wszystkie opisy, w których występują słowa kluczowe 'papieros', 'fajk'.
Jako, że planuję iść dzisiaj spać to odpuszczam sobie słowo klucz 'alkohol', natomiast z 90% pewnością mogę powiedzieć, że to bait. ;-)