Aktywne Wpisy

Co najbardziej lubicie sb zarzucić?
#narkotykizawszespoko
#narkotykizawszespoko

zenek-stefan1 +18
Gazie grozi katastrofa humanitarna. Nie ma wody prądu, ani jedzenia, w małym, zatłoczonym dwumilionowym mieście, które jest od wczoraj bombardowanie. Gaza jest zamkniętą strefą z której nie ma dokąd uciec, bo do tej pory nie wyznaczono korytarzy humanitarnych.
Nawet nie można uciec do morza śródziemnego, bo pływa po nim Izraelska flota i również ostrzeliwuję budynki mieszkalne. Przypomnę tylko, że gdy w Kijowie zaczynało brakować prądu, to pół świata wysyłało agregaty prądotwórcze, wraz
Nawet nie można uciec do morza śródziemnego, bo pływa po nim Izraelska flota i również ostrzeliwuję budynki mieszkalne. Przypomnę tylko, że gdy w Kijowie zaczynało brakować prądu, to pół świata wysyłało agregaty prądotwórcze, wraz

Mam wrażenie, że na tym skrzyżowaniu robią się duże korki już teraz. Może jak będzie druga część zbudowana, to ruch płynniej pójdzie, ale znów - może być więcej chętnych.
Czy jakiś tubylec może mi wyjaśnić, czy kiedykolwiek był plan bezkolizyjnego skrzyżowania tam?
https://www.google.pl/maps/@53.1134869,18.0151811,16.25z
Swoją drogą ładnie widać PRLowskie planowanie i zostawiony teren między blokami na ten odcinek. Poza tartakiem, ale czytałem, że tam jakieś dziwne akcje właściciel odstawiał. Ktoś zna historię?
#bydgoszcz #budownictwo #drogi
HIstoria jest taka, że Trasę Uniwersytecką i zjazdy projektował jakiś imbecyl.
Wystarczy zobaczyć jak rozwiązany jest wyjazd z Focusa i fragment Markwarta ze zjazdem na most xD