Aktywne Wpisy
rales +296
tag do obserwowania --> #sredniasondazysejm
07-13 PAŹDZIERNIKA 2023
1. Prawo i Sprawiedliwość - 33,7% - 188 mandatów (⬇ 2,1%)
2. Koalicja Obywatelska - 27,8% - 149 mandatów (⬇ 0,7%)
3. Trzecia Droga - 10,4% - 43 mandaty (⬆ 1,4%)
4. Lewica - 9,9% - 40 mandatów (⬆ 1,2%)
5. Konfederacja - 8,4% - 39 mandatów (⬇ 1,3%)
07-13 PAŹDZIERNIKA 2023
1. Prawo i Sprawiedliwość - 33,7% - 188 mandatów (⬇ 2,1%)
2. Koalicja Obywatelska - 27,8% - 149 mandatów (⬇ 0,7%)
3. Trzecia Droga - 10,4% - 43 mandaty (⬆ 1,4%)
4. Lewica - 9,9% - 40 mandatów (⬆ 1,2%)
5. Konfederacja - 8,4% - 39 mandatów (⬇ 1,3%)
WujaTHC +345
Mam nadzieje że każdy z was spełni swój obywatelski obowiązek i pójdzie w niedziele zagłosować. To chyba będą najważniejsze wybory w historii tego kraju i naprawdę każdy powinien skorzystać z tego świętego prawa demokracji... Pokażmy że jesteśmy społeczeństwem obywatelskim.
Plusują ci którzy będą głosować. Pozdrawiam dla was cieplutko.
#wybory #pis #konfederacja #koalicjaobywatelska #demokracja #polska
Plusują ci którzy będą głosować. Pozdrawiam dla was cieplutko.
#wybory #pis #konfederacja #koalicjaobywatelska #demokracja #polska
Cześć Wykopowicze.
Oto ja wielki #!$%@? przegryw. Szukam rady z waszej strony bo jestem w kropce i sam nic sensownego wymyślić nie mogę mając pierwszy raz taki hamulec.
Opis sytuacji
Ostatnio byłem na 18stce u znajomej gdzie prawie nikogo nie znałem. Siedziałem na przeciwko dziewczyny która bardzo mi się spodobała i pierwszy raz tak miałem, że nie wiedziałem co robić aby dobrze wypaść i liczyć na jakikolwiek dalszy rozwój sprawy.
Praktycznie od początku imprezy co jakiś czas spoglądaliśmy na siebie tak przelotnie i miałem wrażenie, że co jakiś czas mnie mierzy, lecz jak wiadomo mogło być to tylko moje wrażenie.
Oczywiście jak to impreza 18stkowa z wodzirejem, tańczylo się dość sporo i było sporo jakiś zabaw tanecznych.
Imprezka była troszkę drętwa i większość tych tańców odbywała się w kółku i przez to ciężko mi było zatańczyć tylko we dwoje w dodatku w jej towarzystwie gdzie jak się powtórzę nikogo nie znałem.
Przez większość imprezy miałem jakieś dziwne wrażenie, że to jakieś przeznaczenie choć w to nie wierzę.
Ta cała wiara wzięła się z tego, że przy tych zabawach byliśmy zawsze idealnie na przeciwko siebie, gdy kolejność była zupełnie losowa i przynajmniej ja nie starałem się stać w tym idealnym miejscu. Nawet przy głupim "pociągu jadącym z daleka" stała za mną xD
Po pewnym czasie jak oboje siedzieliśmy na przeciwko siebie przy stole sama zaproponowała mi kieliszka. Oczywiście zgodziłem się i żeby nie zachować się jak ostatnia #!$%@? zapytałem jej się o to samo czy polać jej to odmówiła bo piła drinka. Mając już okazję z nią rozmawiać kontynuowałem temat i chwilę porozmawiałem, ale za bardzo nie było warunków bo na sali tak głośno #!$%@?ła muzyka i do tego stół taki szeroki, że ledwo siebie wzajemnie słyszeliśmy.
Tylko gdy wychodzila z sali się przewietrzyć(z 2 razy) po chwili od jej wyjścia kierowałem się do wyjścia również, aby na dworzu spokojnie pogadać, lecz gdy już szedłem to nawet nie zdążyłem wyjść a ona już wracała więc się nie udało.
Przez resztę imprezy razem się bawiliśmy w tzw. jednym kółku które się zweżało bo coraz mniej ludzi było chętnych do tańca dobrze się bawiliśmy i uśmiechaliśmy się do siebie.
I teraz ja miękka faja która w końcu się zdecydowała na wspólny taniec została załamana, ponieważ owa dziewczyna zawineła do domu wraz z paroma koleżankami i całe plany legły w gruzach.
Oczywiście sam nie wziąłem żadnego kontaktu, lecz jak wiadomo Facebook i te sprawy, więc wiem jak się nazywa owa niewiasta oraz mam do niej kontakt.
Cały problem tkwi w tym, że nie mam zielonego pojęcia co napisać tak, aby nie wyjść na idiotę i nawiązać jakąś znajomość. Ma ktoś z Was jakiś pomysł?
Z góry przepraszam za jakiekolwiek błędy składniowe, ortograficzne czy interpunkcyjne bo sam nie wiem jak to wszystko opisać. Proszę o jak najmniej hejtu.
Pozdrawiam,
Tajemniczy wykopek.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Limonene
Oklepane, ale skoro nawet nie pogadaliście, to nie masz o co innego się zaczepić
Jak jej się spodobałeś, to taki banał nawet wystarczy na rozpoczęcie kontaktu
Komentarz usunięty przez autora
@seasickseafarer: Myślałem żeby napisać tak jak dostałem odpowiedź wyżej, czyli jak się bawiła itp. Tylko jak ta impreza była w sobotę a przedłużylem to tak #!$%@? to może lepiej będzie mi napisać prostolinijnie tak jak Ty to ująłeś.
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Asterling}