Aktywne Wpisy

120_Dni_Sodomy +50
sracie przed pracą w domu czy w pracy?

szarekredki +169
Toczę bekę. Uczniowie zaczynają rozumieć co w praktyce oznaczają dla nich te populistyczne pomysły jakby żywcem wyjęte z programu wyborczego Zosi lat 8 do samorządu
Brak prac domowych? Czyli oceny tylko z pracy na lekcji, klasówek i pytania przy tablicy. Nie ma piąteczek dla mamy, taty i internetu
Ocena z religii nie idzie do średniej? Czyli odpada możliwość podciągnięcia średniej luźnym przedmiotem z którego nawet głąb miał coś dobrego
xD
#bekazlewactwa #
Brak prac domowych? Czyli oceny tylko z pracy na lekcji, klasówek i pytania przy tablicy. Nie ma piąteczek dla mamy, taty i internetu
Ocena z religii nie idzie do średniej? Czyli odpada możliwość podciągnięcia średniej luźnym przedmiotem z którego nawet głąb miał coś dobrego
xD
#bekazlewactwa #
źródło: pap_20231026_0W9
Pobierz

Jak Ty, mąż mój od lat 3 i miesięcy 4, mogłeś kupić to żelazko bez konsultacji z ekspertem w tej dziedzinie (czyt.mną)? Czy ja Ci grzebię w warsztacie i potajemnie chowam wiertarki? Czy ja Ci zamawiam najtańsze możliwe sprzęty i wstydliwe podrzucam do garażu?
Ty znasz moje zdanie o niespodziankach! Ty znasz moje zdanie o produktach niskiej jakości.
Skąd zatem Twoje zdziwienie na moje oburzenie?
Skoro próba rozmowy kończy się zakryciem uszu kołdrą to wywlekam dyskusję, bezczelnie piorę brudy na łamach internetów.
Kocham Cię niezmiennie Ojcze moich dzieci, ale błagam, zróbmy coś z tym mikroskopijnym żelazeczkiem, którego sznur nie sięga nawet deski do prasowania, a pojemniczek na wodę mieści zaledwie kubeczek. Kubeczek! Pomyśl- wszyscy jesteśmy ponadprzeciętnie duzi, mamy ponadprzeciętne ubrania i potrzebujemy przynajmniej normalnego żelazka z normalnym kablem i pojemnikiem na wodę.
I nie - nie chodzi mi o ponadprzeciętny standard życia. Zniosę czekoladę z biedronki, tylko nie kupujmy totalnego badziewia. Apeluję - napraw stare żelazko! Na pewno potrafisz.
Komentarz usunięty przez autora