Wpis z mikrobloga

@sage_Slav: to jest fajne w tej grze, szczególnie jak gra się po raz pierwszy - radość i duma z każdego etapu. Zajebiście, zjednoczyłem ziemie polskie! No, w końcu imperium de iure! Wow, wygrana krucjata i królestwo na drugim końcu Europy! :)

A skoro już się chwalimy - mod CK2+, na prawdę sporo czasu mi zajęło ogarnięcie Szkocji, podbicie Irlandii i zajęcie Walii, a potem to już snowball effect (i trochę
kossakov - @sage_Slav: to jest fajne w tej grze, szczególnie jak gra się po raz pierw...

źródło: comment_PzvczzCCp51FeEOTqGSJmUNfoOkOsmg0.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@kossakov: ktoś tam odziedziczył hrabstwo we Fryzji, potem ciotka miała roszczenia do Akwitanii i Imperium Dalmackiego, kuzyn do Pomorza, potem po matce roszczenia do Bretanii, w międzyczasie na krucjatach zdobyta Khazaria i Jerozolima... i jakoś się kręci
  • Odpowiedz
@sage_Slav: może być ciężko. próbowałem tylko raz, co prawda, sejwa wczytał, ale zrobiło się dużo czarnych plam i gra się wysypała. Może gdybym po załadowaniu od razu zapisał w formacie moda to by zadziałało, ale już sama różnica w mapie jest problematyczna
  • Odpowiedz