Aktywne Wpisy

Qontrol +1
Jak pozbyć się szczura?
Mam w łazience (zwykły dom) stary odpływ z pralki. Prawdopodobnie tamtędy wszedł.
S-------n nie reaguje na 6 różnych odmian trutek na szczury.
Siedzi
Mam w łazience (zwykły dom) stary odpływ z pralki. Prawdopodobnie tamtędy wszedł.
S-------n nie reaguje na 6 różnych odmian trutek na szczury.
Siedzi
źródło: temp_file7351010428891863367
PobierzStatus zęba: boli.
Status wizyty u stomatologa: dopiero w poniedziałek.
Zaraz zesram się z bólu. To będzie długi weekend xD
#nobodykiers
Status wizyty u stomatologa: dopiero w poniedziałek.
Zaraz zesram się z bólu. To będzie długi weekend xD
#nobodykiers
źródło: proxy-image (4)
Pobierz

★★★★☆☆☆☆☆☆ [06:00]
Co ja poradzę, że mi się nie podobało? Fani, wybaczcie. Jestem najprawdopodobniej zwyczajnie za głupi, żeby czerpać frajdę z tej gry (to nie ironia).
+ piękna, rysunkowa, unikatowa grafika
+ fajna oprawa dźwiękowa
+ humor
+ interesujący setting i postaci
+ część zagadek jest całkiem ciekawa
- gra jest diablo trudna, ale, niestety, nie w tym sensie, że zagadki są trudne, ale po prostu gra jest nędznie zaprojektowana; przedmioty i interaktywne elementy dają oznaki życia tylko wtedy, kiedy nasz bohater znajduje się tuż przy nich; oznacza to nie tylko polowanie na pixele, ale jeszcze łażenie po lokacjach krok po kroku, żeby przypadkiem czegoś nie przegapić - a przy tej szczegółowości grafiki bywa z tym kiepsko
- są te cholerne sekwencje czynności, które starasz się wykonać prawidłowo, nie jest to łatwe, w końcu Ci się udaje, ale nie ma efektu, bo zapomniałeś jeszcze jakiegoś dżinksa, którego istnienia sobie nawet nie uświadamiałeś, ech
- gra napisana na Adobowym Flashu, pomyłka; dla #linuxgaming #grylinux dostępna w kratkę - ja miałem paczkę chyba z Humble, teraz, zdaje się, jest też instalka linuxowa na Steam, na GOG wersji dla Linuxa nie ma
#przygodowki #machinarium
źródło: comment_HX5QQsJUmnJGkGXqOdFC7vdl9HT70TZH.jpg
Pobierz