Aktywne Wpisy
koronawirus +807
Dzisiaj jest zajebiście ważny dla mnie dzień, z dumą chciałbym się pochwalić że w wieku 28 lat dołączyłem do progu ponad 30k na ręke pomimo zajebistych przeciwności losu. 10 lat temu miałem wypadek, który uczynil mnie inwalidą do końca życia, kierowca auta wbił się we mnie na głównej drodze i połamał mi całą miednicę, ledwo uszedłem z życiem. 3 lata leżałem na plecach, wyrzucili mnie ze szkoły przez co musiałem kończyć liceum
zarzutkin +907
#bitcoin #kryptowaluty
coinbase też tymczasowo wyłączyło.
@megaloxantha skoro teraz są takie fee to jakim sposobem to ma być waluta przyszłości? Nawet nie gadacie mi o LN bo to też nie jest jasne do końca i huby mogą skończyć jako wielkie zcentralizowany banki
xD
jak wejdzie PoS na eth to zobaczysz ile jest warte to 'store of value' z PoW w btc.
Eth jest stabilny chociaż emisja obecnie zjada ok. $2 mld rocznie.
trochę bardzo. jak wszyscy się przeniosą na kryptowaluty to nie będzie rządu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tak samo kiedyś użytkownicy portfela blockchain.info na androida stracili pieniądze, bo ten używał słabego randoma i można było złamać klucze.
Zresztą istnieje duża szansa, że eth zostaną odblokowane przy okazji hard forka.
Tak nie było, jak komuś