Aktywne Wpisy
DrMagK2 +228
Moje miasto takie piękne XD
plottwist +599
Ogólnie jestem przerażony tym wypadkiem na A1 i mega fajnie, że na wykopie ludzie chcą sprawiedliwości, za to co spotkało tą rodzine, różne wypadki widziałem i po prostu klikam, oglądam i zamykam ale tutaj jakoś to siedzi we mnie i cały czas sprawdzam jakieś nowe info. Na yt bandyci drogowi jest wstawiony gif z przybliżenia kamerki z auta jadącego z naprzeciwka, spowolniłem to trochę i zobaczcie jak dość dobrze wygląda moment uderzenia.
#bitcoin #bitcoincash
W skrócie: jest sobie bitcoin, niektórzy nie zgadzali się z tym jak działa i zrobili jego kopię i poprzerabiali (ulepszyli) nazywając go "bitcoin cash"".. W obecnych dniach był spam transakcjami w bitcoinie, przez co przelewy dochodziły po wielu, wielu godzinach, stąd ludzie masowo uciekali w tego drugiego, aż osiągnął cenę połowy oryginalnego bitcoina. Właśnie wtedy co spałem.
@Atexor: Nie, gdyż transakcji na BCH nie przybywa jakoś specjalnie. Zwykła spekuła
Skończy się to i albo będzie swap (oby, a potem LN i powrót na czystego bitka $.$), albo ludzie przerzucą się na bch, afera się skończy i on stanie się głównym.
Nie wiadomo jak się to potoczy, ale mi obecna sytuacja się cholernie podoba. Raj dla
Tragedia dla altów nawet nie. Nie dostają tak mocno po dupie, jak dostawały kiedy bitcoin leciał na nowe ATH. Jak już nieraz mówiłem - niech BCH będzie mainem, ludzie się obłowią, wejdzie w końcu upragnione LN, wrócę na
Ja już swój pierwszy tysiąc straciłem (chyba, że jednak signatum 2.0 wypali), teraz pora oddać pałeczkę.