Aktywne Wpisy
Aryo +174
Rosyjscy zmobilizowani z Kaliningradu po cichu nagrali dyskusję z oficerem, gdzie odmawiają służby.
- są rzucani na szturm bez przeszkolenia
- żołnierze DRL pomiatają nimi i traktują jak mięso armatnie
- brak odpowiedniego wsparcia artyleryjskiego
- zabrano im bilety wojskowe [o tym wspominał Girkin. Skutkuje potem problemami z wypłatami pieniędzy dla rodzin poległych oszukiwaniem, że nie zginęli na froncie]
- przytoczono przypadek samobójstwa
Później jest fragment, gdzie rozmowa była już jakiś czas
- są rzucani na szturm bez przeszkolenia
- żołnierze DRL pomiatają nimi i traktują jak mięso armatnie
- brak odpowiedniego wsparcia artyleryjskiego
- zabrano im bilety wojskowe [o tym wspominał Girkin. Skutkuje potem problemami z wypłatami pieniędzy dla rodzin poległych oszukiwaniem, że nie zginęli na froncie]
- przytoczono przypadek samobójstwa
Później jest fragment, gdzie rozmowa była już jakiś czas
bigdabro +35
#przegryw #wygryw #logikarozowychpaskow
rok temu żonka stwierdziła, że mnie nie kocha chce rozwodu. Starałem się bardzo to naprawić bo bardzo ją kochałem mimo jej wad. Z jej strony pojawiła się także zdrada emocjonalna ( pisała z przyjecielem) swoją dawną miłością o swoich fantazjach erotycznych i fetyszach. Nawet się umówili na weekend, ale ostatecznie żonka się wycofała bo gość był zbyt.... agresywny. Generalnie facet 38 lat co 2 dzień pijany bezrobotny, ma dziecko
rok temu żonka stwierdziła, że mnie nie kocha chce rozwodu. Starałem się bardzo to naprawić bo bardzo ją kochałem mimo jej wad. Z jej strony pojawiła się także zdrada emocjonalna ( pisała z przyjecielem) swoją dawną miłością o swoich fantazjach erotycznych i fetyszach. Nawet się umówili na weekend, ale ostatecznie żonka się wycofała bo gość był zbyt.... agresywny. Generalnie facet 38 lat co 2 dzień pijany bezrobotny, ma dziecko
#wonziu
No i bany ścieliły się gęsto. Archiwum strima masz na jego twotchu w filmach przecież.