Aktywne Wpisy
TLDR: moja 1 w życiu dziewczyna okazała się byłą dziwką.
Jestem załamany i potrzebuje waszej pomocy. Być może część z was kojarzy mnie z tagu #tinder gdzie przez pewien okres czas publikowałem tutaj swoje próby i podboje.
W skrócie, swoją obecną dziewczynę poznałem na przełomie lutego/marca na tinderze i jakoś od miesiąca jesteśmy oficjalnie w związku. Wszystko układało się w sumie świetnie, jedyne co mi dało trochę do myślenia to fakt, że był seks na 1 randce co może być redflagiem dla niektórych.
Dziewczyna od początku wydawała się zakochana we mnie po uszy, i pisze to całkowicie serio, widać że jej na mnie zależy no ale przejdźmy do rzeczy.
Jestem załamany i potrzebuje waszej pomocy. Być może część z was kojarzy mnie z tagu #tinder gdzie przez pewien okres czas publikowałem tutaj swoje próby i podboje.
W skrócie, swoją obecną dziewczynę poznałem na przełomie lutego/marca na tinderze i jakoś od miesiąca jesteśmy oficjalnie w związku. Wszystko układało się w sumie świetnie, jedyne co mi dało trochę do myślenia to fakt, że był seks na 1 randce co może być redflagiem dla niektórych.
Dziewczyna od początku wydawała się zakochana we mnie po uszy, i pisze to całkowicie serio, widać że jej na mnie zależy no ale przejdźmy do rzeczy.
moja dziewczyna jest ex prostytutką
- Uciekaj 55.6% (173)
- Doceń szczerość i zaakceptuj jej przeszłość 44.4% (138)
Gensek +2
Mam wrażenie że #ukraina popsuje nam zabawę #gielda. Małpa się #!$%@? i zruci jakiś mały taktyczny atom. Może to zrobić zgodnie z doktryną. Idealny to byłby zapalnik do spadków po bull trapie.
Zgodnie z obecnie obowiązującą doktryną Rosja może użyć broni atomowej nawet jeśli jej przeciwnik stosuje tylko broń konwencjonalną - może się to jednak stać tylko w sytuacji, gdy zagrożona jest suwerenność lub integralność terytorialna Rosji.
Zgodnie z obecnie obowiązującą doktryną Rosja może użyć broni atomowej nawet jeśli jej przeciwnik stosuje tylko broń konwencjonalną - może się to jednak stać tylko w sytuacji, gdy zagrożona jest suwerenność lub integralność terytorialna Rosji.
Przyneta rzucona, a gamonie wyrwali ja z cala wedka.
Po aktualizacji licencji okazalo sie, ze owszem mamy v19 za darmo, ale nowa licencja nie zadziala na naszym serwerze licencyjnym i musimy kupic aktualizacje oprogramownia serwera za grube siano. Zaplacili za to, bo oczywiscie po tym jak sie zgodzilismy na aktualizacje C4D to nie bylo powrotu do starej wersji.
Wszystko zostalo zainstalowane, jednak nowa wersja... nie dziala. Po troubleshootingu okazalo sie, ze nowa licencja jest do edycji Prime, gdy wczesniej mielismy edycje Studio - czyli tak naprawde zdowngradowali nam licencje o 3 edycje.
#korposwiat #it #uk
przeprowadzono analizę, testy i weryfikację xD
@piwniczak: i po to właśnie jest ten proces, po to jest on.
No zmiana jak zmiana, zmienia się jego stan. Trzeba napisać wypracowanie co to za serwer, następnie kolejne: co chce w ten sposób osiągnąć, jakie będą zagrożenia dla biznesu, przynajmniej dwa plany cofnięcia zmiany jeżeli coś pójdzie nie tak i wreszcie najważniejsze ktoru budzet pokryje koszty restartu serwera (w końcu to są całe minuty w których restartuje