Aktywne Wpisy
Milo900 +230

Tja88 +211
Przydałoby się jakieś amatorskie śledztwo w temacie finansów Majtczaków. Jeśli latami żyje się na pewnym poziomie, posiada duży dom, mieszkania, samochody, to utrzymanie tego i wyżywienie się na danym poziomie, pochłania ogromne pieniądze. Oczywiście w chwili, gdy firma prosperuje, to wystarcza na wszystko i jeszcze odłożyć się udaje, ale, jak wiemy, Rigello przez ostatni rok nie miało dobrej prasy i mogę się założyć, że wielu kontrahentów i odbiorców detalicznych przerzuciło się na inną kawę.
Tymczasem doszedł koszt prawnika. Większość ludzi prawdopodobnie nie wie, jakie to są koszty, gdy mówimy o kimś takim jak Bartosz Tiutiunik (do 1000 zł/h), a przecież rok w Dubaju też do tanich atrakcji nie należy.
Jest więc całkiem prawdopodobne, że oszczędności im topnieją i stąd te pozwy.
Naturalnie nie jest mi ich żal, bo pomagali osobie poszukiwanej czerwoną notą Interpolu, więc dla mnie mogą żreć nawet psią karmę.
¯\(ツ)/¯
#
Tymczasem doszedł koszt prawnika. Większość ludzi prawdopodobnie nie wie, jakie to są koszty, gdy mówimy o kimś takim jak Bartosz Tiutiunik (do 1000 zł/h), a przecież rok w Dubaju też do tanich atrakcji nie należy.
Jest więc całkiem prawdopodobne, że oszczędności im topnieją i stąd te pozwy.
Naturalnie nie jest mi ich żal, bo pomagali osobie poszukiwanej czerwoną notą Interpolu, więc dla mnie mogą żreć nawet psią karmę.
¯\(ツ)/¯
#
źródło: ad502245-e299-430f-bdc0-906c3fdf4c7f
Pobierz

Życzę Wam jak najlepiej, sam mam lekki ból dupy o to że nie kupiłem wcześniej (pierwszy raz czytałem o nim w 2011), ale generalnie dobrze mi się w życiu wiedzie więc jedynie tak się nad tym zastanawiam...
#bitcoin #kryptowaluty
@k0ti: nie
@k0ti: nie, jest bardzo prawdopodobny
Co do dużych pieniędzy poza ich kontrolą - Bitcoin jest dalej bardzo tani patrząc na inne waluty.
Natomiast mamy Ukrainę, która chce być centrum kryptowalut. W razie czego zrobisz wycieczkę na wschód i sobie kupisz Willę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Natomiast od strony obrotu itd. nie zdziwiłbym się. Państwo podstawowe i dzisiejsze to
Póki co bitcoina zakazał komunistyczny Wietnam.
Rosja, o dziwo, jest na razie za
Wieksza szanse na zostanie kryptowaluta z prawdziwego zdarzenia (aka waluta ktora faktycznie sie cos kupuje/sprzedaje a nie przechowuje w nadziei na wzrosty ) jest bch, eth i kilka innych.
Estonia juz pracuje nad wlasna kryptowaluta ktorą zastapią fiaty.
@k0ti: tak! Wtedy, kiedy zostanie władowany w bitcoina ostatni dolar! (。◕‿‿◕。)
@dejmiend: Nie pracuje
Komentarz usunięty przez autora
Forki na btc sa przyczyna nieudolnosci
@k0ti: w obecnej formie nadaje się tylko do spekulacji, ale prędzej czy później pojawi się godny następca
Tak właśnie będzie. Tu jest wytłumaczone czemu: https://hackernoon.com/what-will-bitcoin-look-like-in-twenty-years-7e75481a798c
@dejmiend: No dobra, ale nie deweloperów bitcoina, tylko wszelkich innych
https://localbitcoins.com/country/VE
Wychodzi jakieś 500 000 PLN/BTC
( ͡° ʖ̯ ͡°)
@k0ti: walutą to nie ale bardziej cyfrowym złotem