Wpis z mikrobloga

@mayke:
Jeśli szukasz telefonu z naprawdę dobrym aparatem, to nie jest to produkt dla Ciebie.

Jest szybki i chodzi bardzo fajnie. Pod tym względem porównywalne do Samsunga S8.
@chkdsk: nie zalezy mi na jakimś szczególnie mocnym aparacie. Najważniejsza jest dla mnie płynność działania, ma #!$%@?ć, nie lubie czekać :D no i żeby GPS nie świrował.
@mayke: GPS testuje codziennie, zero problemów. Próbowałem go testować na różne sposoby, nawet się nie zagrzał. Telefon jak za tą cenę dostaje 10/10, pomimo średniego aparatu, chociaż jakość jest znośna. Ogólnie polecam.
@mayke: Zdjęcia są słabe gdy jest słabo oświetlone pomieszczenie. Natomiast przy dobrym świetle, moim zdaniem zdjęcia są bardzo dobrej jakości. Ludzie oczekują zdjęć jak w lustrzance. Moim zdaniem warto kupić ten telefon zwłaszcza, że można go kupić za 1350-1400 zł.
@mayke: Jeśli nie zależy Ci na perfekcyjnej jakości zdjęć - bierz mi6.
Brak jacka to nie problem przy inwestycji ok 100-150 zł w słuchawki. Ja mam meizu ep 51 i bardzo polecam. Do przewodowych nie chcę już wracać.
Jeśli chcesz mieć wodoszczelność to s7e lub iphone 7. Z tym że s7 troszkę wolniejsza (ale lepsze fotki), a iPhone jaki jest każdy widzi ( ͡° ͜ʖ ͡°) (choć