Aktywne Wpisy

mirko_anonim +19
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Przez prawie 3 lata byłem samotny. Wcześniej dwa nieudane związki. Najpierw z borderką, a potem z taką manipulatorką, która prawie nabawiła mnie problemów psychicznych i kompletnie mnie zniszczyła. Z racji, że mam już prawie 27 lat i mieszkam w małej miejscowości wybór padł na portale randkowe i jednym słowem to jest dramat. Pary mialem, ale 90% par to osoby z nadwagą, często bardzo dużo.
Zdesperowany samotnością, zacząlem wybierać te
Przez prawie 3 lata byłem samotny. Wcześniej dwa nieudane związki. Najpierw z borderką, a potem z taką manipulatorką, która prawie nabawiła mnie problemów psychicznych i kompletnie mnie zniszczyła. Z racji, że mam już prawie 27 lat i mieszkam w małej miejscowości wybór padł na portale randkowe i jednym słowem to jest dramat. Pary mialem, ale 90% par to osoby z nadwagą, często bardzo dużo.
Zdesperowany samotnością, zacząlem wybierać te

RedBulik +588
źródło: temp_file3490251520936694563
Pobierz

Mam jakiś mały 12bitowy dac i pobawiłbym się w jakies glitche czy cos ale nie moge zrozumieć budowy tego sygnału(composite video) jakies synce itd macie jakieś dobre źrodla do tego? moze #elektronika
https://github.com/eprive/STM32Lvideo
@hrumque: docelowo i tak mam stm32 ale wiadomo za na avr/ardu siedzi wiecej osob i jest wiecej przykładów
@FLAC: to nie problem ramu, tylko problem możliwie szybkich zmian pinów i/o
@FLAC: no ale przy cz-b obraz nawet 640x400 zajmuje tylko 32kb - spokojnie atmega256 by mogła. Ale nie może, bo przy sygnale pal masz ramkę linii trwającą 64us (15625kHz), z tego jakieś 52us to "obraz". Pytanie proste - przy zegarze Fcpu np 16MHz co ile us jesteś w stanie zmienić stan pinu I/O? (najszybciej - w asm - przepisywać rejestr cpu do portu, bez