@cup12552 trochę sprzątałam lodówkę prawdę mówiąc, ale przepis jest bardzo prosty.
1.Zrób zwykle ciasto naleśnikowe. 2.Paprykę czerwoną, zieloną, czerwoną cebulę pokrój na drobną kosteczkę. Posiekaj drobno czosnek i natkę pietruszki. Pieczarki pokrój na plasterki. Podsmaż wszystko na patelni (oprócz pietruszki), zaczynając od najtwardszej papryki. Zdejmij z patelni. Wrzuć na nią mięso mielone (u mnie było chyba z 400g.) I usmaż. Do mięsa wrzuć puszkę kukurydzy z fasolą czerwoną i wcześniej zrobione
Dajcie plusa dla Wiktorii Szydło reporterki radia Zet. Jako jedyna jest na miejscu i relacjonuje to co się dzieje we Wrocławiu o 4 rano #powodz #wroclaw
(。◕‿‿◕。)
#gotujzwykopem #gotujzmikroblogiem
1.Zrób zwykle ciasto naleśnikowe.
2.Paprykę czerwoną, zieloną, czerwoną cebulę pokrój na drobną kosteczkę. Posiekaj drobno czosnek i natkę pietruszki. Pieczarki pokrój na plasterki. Podsmaż wszystko na patelni (oprócz pietruszki), zaczynając od najtwardszej papryki. Zdejmij z patelni. Wrzuć na nią mięso mielone (u mnie było chyba z 400g.) I usmaż. Do mięsa wrzuć puszkę kukurydzy z fasolą czerwoną i wcześniej zrobione