Aktywne Wpisy
mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy ja jestem jakiś dziwny, że wymagam od laski, z którą jestem w związku, że da mi znać że idzie na imprezę? Nic nie zabraniam, nawet nie chodzi o to żeby pytała o pozwolenie, po prostu fajnie byłoby wiedzieć co robi moja dziewczyna. Mam 21 lat, to moja pierwsza laska, nie wiem czy mam spaczona wizję związku. Ale aktualnie to czuje się tak, że spotykam się z nią w
Czy ja jestem jakiś dziwny, że wymagam od laski, z którą jestem w związku, że da mi znać że idzie na imprezę? Nic nie zabraniam, nawet nie chodzi o to żeby pytała o pozwolenie, po prostu fajnie byłoby wiedzieć co robi moja dziewczyna. Mam 21 lat, to moja pierwsza laska, nie wiem czy mam spaczona wizję związku. Ale aktualnie to czuje się tak, że spotykam się z nią w
Przesadzam?
- Tak 8.9% (110)
- Nie 81.1% (998)
- Sprawdzam 10.0% (123)
RudyPele +188
"Robert dzisiaj wychodzę na kurs tańca z tym nowym kolegą Adebayo, kazał cię pozdrowić, a i pamiętaj przygotuj kolacje dla dziewczynek i poczytaj im na dobranoc, powodzenia jutro na meczu, kocham cie"
#pilkanozna #blackpill #redpill #heheszki #pilkanozna
#przegryw
#pilkanozna #blackpill #redpill #heheszki #pilkanozna
#przegryw
Jeszcze tego samego dnia odezwał się do mnie użytkownik @qdt2k i powiedział, że ma i chętnie odda. Bardzo się ucieszyłem, bo nie spodziewałem się tak szybkiego odzewu. Pytam prawilnie ile to będzie monet? A on na to, że nie trzeba, a dokładnie to napisał:
"Jeśli z tego będzie ktoś korzystać to już jest wartość dodana".
Nie wiedziałem co powiedzieć i zaoferowałem, że może przyjmie coś na wymianę (jestem aktywnym planszoholikiem i coś tam bym znalazł na wymianę). Też nie chciał.
Koszty przesyłki też wziął na siebie (a trzeba wam wiedzieć, że wysyłał zza zachodniej granicy). Mało tego wysłał mi dwie kompletne opaski i dodatkowe trzy paski. Tu to już mnie zatkało.
Jestem pod wielkim wrażeniem wykopowej społęczności i tego, że faktycznie tu się da zrobić dużo dla innych. Do tego kompletnie bezinteresownie, za przysłowiowe dziękuję.
Więc jeszcze raz dziękuję @qdt2k , bo sprawiłeś ogromną frajdę mi i mojej żonce.
Aha z racji tego, że coś dostałem, a nic nie dałem, postanowiłem, że kolejną planszówkę też sprzedam za dziękuję. Wolę żeby Karma była na zero.
I tak też się stało. Jeszcze zanim otrzymałem opaski oddałem grę "Blood Bowl Menadżer Drużyny" za dziękuję. Koleś który ją ode mnie dostał, też nie wiedział co powiedzieć. W końcu powiedział dziękuję, a ja powiedziałem, że to w zupełności wystarczy.
#coolstory