Aktywne Wpisy

Ana77 +17
Oskarżyłam kogoś niesłusznie o oszustwo. #!$%@?łam przez telefon. Jakby było mało w w naszym środowisku powiedział o tym, a teraz okazuje się, że się skompromitowałam. Dowodem są kamery. Teraz będzie drama ze świadkami itd.Nawet nie zapytałam, tylko #!$%@?łam. Ta osoba nawet się popłakała.
Jezu jaki wstyd,teraz będzie afera z innymi oosbami, jestem spalona.
#!$%@?, nigdy nie #!$%@?łam takiej akcji.
To było wtedy kiedy dostałam hipomanii i poprostu nie pamiętam co się wtedy
Jezu jaki wstyd,teraz będzie afera z innymi oosbami, jestem spalona.
#!$%@?, nigdy nie #!$%@?łam takiej akcji.
To było wtedy kiedy dostałam hipomanii i poprostu nie pamiętam co się wtedy

#webdev
Mirki, chcę zrobić prostą stronkę w oparciu o gotowy layout, kiedyś robiłem tego typu rzeczy we FrontPage od microsoftu, co polecicie obecnie? jaki program do edycji i publikacji www?
@xDrope: powiedz, że żartujesz z wixem :)
@beee: Dlaczego niby wszystko zależy od tego co chce
@xDrope: wygląda ładnie i kto wie, może jak nie będzie mi się chciało zbytnio grzebać to skorzystam. są tam darmowe szablony? czy wszystkie płatne? stronę chciałbym umieścić na własnym serwerze. nic od nich.
"zezwolić Wix na bezterminowe i nieodpłatne wykorzystywanie na całym świecie wszelkich wersji Twojej Strony Użytkownika (lub jej części) do działań marketingowych i promocyjnych Wix realizowanych online lub offline oraz modyfikowanie jej w sposób wymagany do powyższych celów na uzasadnionych podstawach; oraz zrzekasz się wszelkich roszczeń wobec Wix lub innych osób działających w jej imieniu dotyczących przeszłych, obecnych lub przyszłych majątkowych i osobistych praw autorskich bądź