Wpis z mikrobloga

@epic_25 Raz miałem tak że w moim teamie same polaki. Oni na chacie napieprzają równo po polsku a ja tylko po angielsku. Tyle soli ile się wtedy jadadłem to chyba nawet nie ma w magazynach biedronki. Nigdy się nie przyznaję do bycia polakiem w Lol-u bo nic to nie da
  • Odpowiedz
Community w lolu to jedyne co mnie trzyma przy tej grze. Gra ogółem jest #!$%@?, ludzie w drużynach (przeważnie są słabi- przeważnie w twoim teamie xD ) jedyne co przyciąga do tej gry to gdy słyszę ciekawe teksty o mnie albo o mojej rodzinie jak ja wyzywam innych. Jedyna radość z całej gierki :D
  • Odpowiedz
@Mzil

@epic_25: polacy potrafią zniszczyć community każdej gry, wstyd się przyznać że jest się polakiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Przestałem grać w gry online ale robiłem po pewnym czasie dokładnie jak to napisałeś. Nie przyznawałem się że jestem Polakiem...
  • Odpowiedz
Widzisz zależy jaki Ty poziom sobą prezentujesz. Ja w lola grałem sporo i zawsze zdarzą się takie wulgarne trolle i wystarczy odpowiadać do nich dojrzale z sensem i wysublimowanym językiem i sobie odpuszczają.
  • Odpowiedz
@Mzil: No bez przesady, w każdym narodzie siedzi trochę cebuli i to największa bzdura, że jedynie polskie serwery czy polska zgraja potrafią rozkręcić największą aferę o nic. Nie powiem, bo w grach w których siedziałam dłużej na naszych serwach pośmiać było się można, czasami umrzeć z zażenowania ale najwięcej całkiem zgrabnych tekstów słyszałam wchodząc na międzyserwerowe battle itp, no więc :D
  • Odpowiedz
@epic_25: problem z lolem to taki, że nawet jak dam report to i tak nie ma żadnego bana itd.
Jedyne co działa to tylko i wyłącznie leaverbuster ale to automat, reporty są bez znaczenia.
Gdyby za tekst rucham ci matkę był ban na miesiąc, byłby spokój.
  • Odpowiedz
@dnasstorm: Jeśli robią w to komiczno dziecięcy sposób tak, jeśli w wyrafinowany też.
Polska #!$%@? już mi się znudziła i za to reportuje :/ ale jak w fajny sposób to nawet honor daje!
  • Odpowiedz