Wpis z mikrobloga

Wiem, że było już miliard razy, ale niech wypowiedzą się osoby, które korzystały już kilka miesięcy ze szkła hartowanego na s8, opłaca się? jak działa dotyk? odkleja się coś? dajcie znać jakie szkło wybraliście. Boje się, że jak upadnie, to będę musiał wykładać 8 paczek.

wynocha z komentarzami typu: "jak Cię stać na s8, to stać Cię na naprawę ( ͡° ͜ʖ ͡°)"

#galaxys8 #s8 #smartfony
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bocianxd
@chanoja pisze juz chyba piąty raz na wypoku ale co mi tam. Mam szkło na swoim S8 już kawał czasu i polecam. Nic się nie odkleja, ciężko powiedzieć jak działa dotyk bo mam praktycznie od początku, ale nie ma żadnych problemów. Mam naklejone Moshi.
  • Odpowiedz
@XNiemcu: sam naklejałeś? czy w jakimś "serwisie" masz jakiegoś case'a do tego na tył? nie przeszkadza? :D sorry za głupie pytania.

@JanuszProgramowania: no planuję "etui" na sam tył, bo takiego zabudowania pełnego nie bardzo chcę brać :D a czemu szkło niewiele pomoże? myślisz, że jakby spadł, to się stłucze i szkło i wyświetlacz?
  • Odpowiedz
@bocianxd: trochę jest w tym prawdy, telefon wziąłem jeszcze w przedsprzedaży i bałem się że rozbiję go jeszcze przed premierą, tym bardziej że to mój pierwszy tak śliski telefon, bo szkło na tyle wcale przyczepności nie dodaje ( ͡° ͜ʖ ͡°) to pierwszy telefon w którym się zdecydowałem na takie rozwiązanie, ale nie wybierałem jakiegoś sylikonowego etui za 10 zł ( ͡° ͜ʖ ͡
JanuszProgramowania - @bocianxd: trochę jest w tym prawdy, telefon wziąłem jeszcze w ...

źródło: comment_y3YHSQOCPYXIe6hDx2GbiJasCjrr0AIY.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@kubasruba: dokładnie ( ͡° ͜ʖ ͡°) telefon noszę w kieszeni, więc najbardziej przycierają się rogi, ale nie jest tak że są łyse placki, widać że to miejsce jest eksploatowane, ale nie rzuca się to jakoś bardzo w oczy :) z czyszczeniem nie ma problemu, raz na kilka tygodni przepłukuję wodą z mydłem ( ͡° ͜ʖ ͡°) jeśli chodzi o upadki, to jakieś
  • Odpowiedz
@kubasruba: nie mogę trafić na jakieś szkło w moim zasięgu cenowym, które miałoby dobre opinie, jedyne na jakie bym się skusił to "Whitedome", ale cena zaporowa ( ͡° ͜ʖ ͡°) od początku miałem folię 3MK, ale nie polecam - gumowatość i skórka pomarańczy. Teraz kupiłem folię od Samsunga, podobnej konstrukcji jak ta od 3MK ale mimo wszystko jest dużo lepsza ( ͡° ͜ʖ ͡
  • Odpowiedz