#!$%@? sytuacja z przed chwili XD Jadę sobie busem, na przeciwko mnie, na koncu siedzi jakiś dres. Ja patrze przez okno albo przed siebie (co jest chyba #!$%@? normalne) aż on w końcu podchodzi do mnie i pyta czy on mi sie podoba że ja sie na niego tak patrzę XDD i jak będę tak dalej sie patrzył to mi #!$%@? XDDDD No #!$%@? #testo miał rację w 100% #przemyslenia #takaprawda
@michu12345: W NORMALNYM CYWILIZOWANYM KRAJU JAK SIĘ POPATRZYSZ NA KOGOŚ I BĘDZIESZ SIĘ NA NIEGO TAK DŁUGO PATRZYŁ AŻ ON ZAUWAŻY ŻE SIĘ NA NIEGO PATRZYSZ, TO ALBO SIĘ DO CIEBIE TEN CZŁOWIEK UŚMIECHNIE, ALBO PODEJDZIE UŚMIECHNIĘTY I SIĘ SPYTA" CZY MY SIĘ PRZYPADKIEM NIE ZNAMY".
A W POLSCE, JA #!$%@?, W POLSCE JAK W LESIE #!$%@?, NIE W POLSCE JAK W CHLEWIE OBSRANYM GÓWNEM #!$%@?. SPOJRZYSZ SIĘ NA POLAKA ROBAKA
Jadę sobie busem, na przeciwko mnie, na koncu siedzi jakiś dres. Ja patrze przez okno albo przed siebie (co jest chyba #!$%@? normalne) aż on w końcu podchodzi do mnie i pyta czy on mi sie podoba że ja sie na niego tak patrzę XDD i jak będę tak dalej sie patrzył to mi #!$%@? XDDDD
No #!$%@? #testo miał rację w 100%
#przemyslenia #takaprawda
A W POLSCE, JA #!$%@?, W POLSCE JAK W LESIE #!$%@?, NIE W POLSCE JAK W CHLEWIE OBSRANYM GÓWNEM #!$%@?. SPOJRZYSZ SIĘ NA POLAKA ROBAKA
@michu12345: sprzed