Wpis z mikrobloga

XD jak to jest, taki typowy gość 22 latka idzie do roboty na kasę za 1500 netto no i jakoś się kręci zadymka na kasie, tutaj zbajeruje koleżanke od ustawiania towaru, tutaj sobie grosika przygarnie. Z uśmiechem na twarzy codziennie rano #!$%@? wstaje #!$%@? na tramwaj cyk fuch no i jest. Potem weekendowo zasuwa na studia aby kiedyś z tego 1500 zrobić 1800 na stanowisku kierownika sklepu.

A taki grubas tucznik #!$%@? dostaje sobie miesięczną pensje za głupiego strimka i nawet nie chce mu się go odpalić XD
Ma jedyną okazję w swoim życiu czegoś się dorobić, zostać kimś.
Nikt nie dostaje takiej szansy zupełnie za darmo. Zdarza się to raz na milion.

To tak jakby wygrać w totka i nie odebrać wygranej albo powiedzieć, że jednak nie i chcesz tylko 500 tysięcy ze swojej wygranej a reszte niech sobie wezmą inni przecież oni też potrzebują.

#!$%@?, ze oglądalność Medus, Rafonixów, Mahonków innej konkurencji rośnie sobie jak trzeba. Bystrzak zarabia sobie to siano, które mogłoby znajdować się w jego portfelu.

#!$%@? tucznik w czepku urodzony.

TFU #!$%@?Ć
#danielmagical
  • 10
@mihsiek: Sam jesteś fejk. Jak wyślesz fejka sobie samemu nie wliczy się do celu. To raz.
Dwa to sam wysłałem mu ładne sumy i znam conajmniej 4 osoby wśród moich znajomych, którzy też wysyłali mu donejciki i to nie małe. Póki się dobrze bawiłem to go donejtowałem. Dlaczego? Bo skoro fundował mi dobrą rozrywkę co wieczór to mogłem za to zapłacić. Przecież tyle co się żeśmy uśmiali oglądając go razem na
@greenwarrior: Co nie zmienia faktu zielony wojowniku, że każdy szanujący się tuber najpierw robi z siebie patologię a potem zgrywa świętuszka. Taki isamu, nitro, rafonix XD Najpierw urabura co to nie oni jakie kozaki jak sobie matki powyzywają a potem jak przychodzą suby i hajsiwko od sponsorów to wyskakują z quality content. A tu jakieś omegle a tu jakiś kulturany odcineczek z giereczki komputerowej albo smażenie burgerów. Fałszywce jeszcze gorsze niż