Aktywne Wpisy
Imperator_Wladek +1063
XDDDDDDDDDDDDD
#tvpis
#tvpis
Viado +115
ja ide na wybory i glosuje na konfederacje, mam juz dosc popisu i wszystkie inne partie oprocz to tylko biadolenie o prawach kobiet. skrobaniu chlip chlip biedne ucisnione polskie kobiety, rzygac sie chce. do tego rozdawnictwo dla ukraincow i sprowadzanie kogo sie tylko da, dramat.
#konfederacja #bekazlewactwa #wybory #bekazpo #bekazpisu #polityka
#konfederacja #bekazlewactwa #wybory #bekazpo #bekazpisu #polityka
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
A taki grubas tucznik #!$%@? dostaje sobie miesięczną pensje za głupiego strimka i nawet nie chce mu się go odpalić XD
Ma jedyną okazję w swoim życiu czegoś się dorobić, zostać kimś.
Nikt nie dostaje takiej szansy zupełnie za darmo. Zdarza się to raz na milion.
To tak jakby wygrać w totka i nie odebrać wygranej albo powiedzieć, że jednak nie i chcesz tylko 500 tysięcy ze swojej wygranej a reszte niech sobie wezmą inni przecież oni też potrzebują.
#!$%@?, ze oglądalność Medus, Rafonixów, Mahonków innej konkurencji rośnie sobie jak trzeba. Bystrzak zarabia sobie to siano, które mogłoby znajdować się w jego portfelu.
#!$%@? tucznik w czepku urodzony.
TFU #!$%@?Ć
#danielmagical
Dwa to sam wysłałem mu ładne sumy i znam conajmniej 4 osoby wśród moich znajomych, którzy też wysyłali mu donejciki i to nie małe. Póki się dobrze bawiłem to go donejtowałem. Dlaczego? Bo skoro fundował mi dobrą rozrywkę co wieczór to mogłem za to zapłacić. Przecież tyle co się żeśmy uśmiali oglądając go razem na