Wpis z mikrobloga

Hola foodtrack na Robotniczej.

IMO mocno średnio niestety :-(
Chipotle chicken taco - tortilla okropna, gumowata i smakująca kurzem :/
Kurczak dziwny - nie umiem określić co mi w nim nie pasowało.
Kolendry tyle że zabija wszystkie inne smaki.
Limonka uratowała całość na tyle ze mozna było zjeść.
Salsa ostra i Chipotle majo całkiem ok.

#jedzenie71
  • 9
  • Odpowiedz
W kuchni meksykańskiej czy nawet tex-mexie nie ma pojęcia "za dużo kolendry". To jest właśnie ten element odświeżający razem z limonką, mający łagodzić ostrzejszy sos lub mięso.
  • Odpowiedz
@W_P_K: Dokladnie! NIGDY ZA DUŻO KOLENDRY. Chyba że ktoś sie pomyil i doda "nasiona kolendry" - jadłem taką bułkę gdzie w środku chrupały wręcz te nasiona i nie dało się tego jeść :|||
  • Odpowiedz