Wpis z mikrobloga

#ck2
Mirki co jest z CK2 po patchu? Nie dość że wszędzie mam debud-mode to w dodatku zaraz po śmierci Carlomana w Niemczech pojawiła się jakaś jego krewniaczka znikąd, żydówka. Było śmiechowo więc strzeliłem screena ale jako okazało się że jest ochajtana z jakimś mongolskim odpowiednikiem barona, i teraz mongolski ród "ztiblisi" będzie rządził największym krajem na zachodzie to mi się niedobrze robi (°° . Nie było jej wcześniej w podglądzie rodu a jej mąż to postać "adventurer" więc postać jeszcze bardziej z znikąd niż ona sama. Macie pomysły czemu tak się porobiło?
FunkyZeit - #ck2 
Mirki co jest z CK2 po patchu? Nie dość że wszędzie mam debud-mode...

źródło: comment_29OQ6SwubROEduNtiTmRWotF4YKIEmWt.jpg

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@FunkyZeit: może po prostu tak się potoczyły ich koleje losu ( ͡° ͜ʖ ͡°)? Nie raz widziałem w moich grach, jak władzę w hre przejmuje żydowski czy katarski krewniak cesarza, który nie dość, że rozbija rebelie, to jeszcze nawraca swoich wasali.
  • Odpowiedz
@szwelx: ale mąż hun? I to żeby to bylo małżenstwo matrylinearne ale nie, z radoscia zdecydowała się produkować jego dzieciaki! Gdzie tu etos karlomana? Gdzie przewodnie światlo chrześcijaństwa?!
  • Odpowiedz