Aktywne Wpisy
cpt_foley +135
Patrzcie Mirasy co znalazłem w starej skrzynce mojej zmarłej kilka lat temu ciotki. Świadectwo szkolne pradziadka sprzed kurfa 101 lat. #ciekawostki #nostalgia #chwalesie
tindeRoman +1
Kupiłem ekspres do kawy i w wodzie butelkowanej (której będę używał do robienia kawy) zanurzyłem na sekundę pasek do testowania twardości wody, a potem odczekałem minutę. Wszystkie 4 pola zmieniły się na czerwone. Czy to możliwe że Nałęczowianka może być aż tak twarda? Mógłby ktoś potwierdzić? xD
#phillips #ekspresdokawy #kawa #elektronika
#phillips #ekspresdokawy #kawa #elektronika
Mirki co jest z CK2 po patchu? Nie dość że wszędzie mam debud-mode to w dodatku zaraz po śmierci Carlomana w Niemczech pojawiła się jakaś jego krewniaczka znikąd, żydówka. Było śmiechowo więc strzeliłem screena ale jako okazało się że jest ochajtana z jakimś mongolskim odpowiednikiem barona, i teraz mongolski ród "ztiblisi" będzie rządził największym krajem na zachodzie to mi się niedobrze robi (╯°□°)╯︵ ┻━┻ . Nie było jej wcześniej w podglądzie rodu a jej mąż to postać "adventurer" więc postać jeszcze bardziej z znikąd niż ona sama. Macie pomysły czemu tak się porobiło?