Aktywne Wpisy

TheSznikers +254
ja #!$%@? jak ja kocham zycie wlasnie pije sobie drinka w domu, kon zwalony, najedzony pitcom z dagrasso. Nic mi wiecej nie potrzeba ogladam sobie rzeczy o silowni na youtube, kotek siedzi mi na kolanach. Przypominam kon zwalony wiec zero potrzeb zero testosteronu nie musze z nikim walczyc bo nie mam o co. Mam hajsy mam jedzenie i bezpieczenstwo i kon zwalony. Pozdrawiam
#pasta
#pasta

-czy jest jakiś dodatek (extension/plugin) do FF żeby mieć funkcjonalność VNC ? (podgląd pulpitów kilku/nastu)
-jakiś dodatek do FF, którym mogę zablokować otwieranie nowych kart (ctrl T) oraz okien (ctrl N, ctrl shift P) i
zabezpieczenie tego hasłem/skrótem klawiszowym?
Przeprowadzam szkolenie i egzamin/test i piszą go online w formularzu google, więc net potrzebny, ale nie
chcę aby googlali mi za odpowiedziami.
Każde rozwiązanie mile widziane. Kompy corpo, więc nie mogę nic instalować za bardzo. Ale jeśli ktoś zna
jakieś rozwiązanie sprawdzone to słucham.
Dodatkowo możesz uruchomić na każdej maszynie nagrywanie sesji pulpitu i potem mieć materiał co kto gdzie wyczyniał.
Odłączenie klawiatury nic nie da, ciągle można skopiować myszką treść pytania i wkleić w nowym oknie w google ;]