Aktywne Wpisy
PanMaglev +443
Nie wyobrażam sobie mieć 13 lat i szeptać jakiemuś chłopu w kiosku, że bardzo przepraszam, ale waliłem konia.
Kto to wymyślił i jak to się stało, że jest to akceptowane.
Kto to wymyślił i jak to się stało, że jest to akceptowane.
Polejmnie +605
Niewidomy i niepełnosprawny chłopak chorujący na porażenie mózgowe, mający problem z kontrolowaniem rąk niechcący dotyka w autobusie kobietę jak się później okazało pracującą w policji, a funkcjonariusze 2 dni później zabierają go o 6:00 rano na komisariat i stawiają zarzut doprowadzenia kobiety do innej czynności seksualnej?!
Tylko dwa dni zajęła policji identyfikacja osoby niepełnosprawnej i zabranie jej o 6:00 rano na komendę. Chciałbym żeby w każdym przypadku policja tak sprawnie działała, nie
Tylko dwa dni zajęła policji identyfikacja osoby niepełnosprawnej i zabranie jej o 6:00 rano na komendę. Chciałbym żeby w każdym przypadku policja tak sprawnie działała, nie
#sprzedam Toyotę Avensis T25 FL 2.0 D4D z ori przebiegiem 315kkm w kombiaku za ~14 koła
wincyj tagów... tfu... informacji pod linkiem http://ujeb.se/UQBfk (otomoto).
Data 1. rejestracji, nr rejestracyjny i VIN w ogloszeniu jakby kto pytał.
Dla zwiększenia zasięgu dodaję też #samochody i #motoryzacja ( ͡º ͜ʖ͡º)
PS. Ale tapicerkę to mógłbyś umyć do zdjęć :P
@macabrankov: no to już masz pierwszego poniżej:
@bachus: no tak, bo diesla się nie kupuje dla 2000km miesięcznie tylko do miasta na dojazdy do pracy (╥﹏╥)
@luzny_lori: wiem - mówię, że po prostu sporo w samochodzie prywatnym.
@giebeka tak się porobiło że aktualnie 3 dupowozy, a 2 kierowców - padło na droższy i wygodniejszy bo hajsu potrzebuje na remont a do pracy dalej będę dojeżdżał struclem Fabia I
@PepeXD moje dzieci pamiętają mnie jeszcze z włosami a to najważniejsze ( ͡° ͜ʖ ͡°) #csiwykop
@adikadik: jezu, jak można Ave sprzedać? ᕦ(òóˇ)ᕤ
no dobra - sprzedam swoją jak kupię Toyotę Siennę
Komentarz usunięty przez autora