Ej Mireczki, bo byłem wczoraj na tej rozmowie i poszło według mnie bardzo dobrze, ale mam taki plan że skoro już znam imię i nazwisko managera bo z nim rozmawiałem. To chciałbym mu wysłać maila z takim bullshitem w stylu dziękuję za czas tralalala, żeby jeszcze go trochę urobic. Można tak zrobić czy nie bardzo?
@szaremyszki @dajmiereparacjemamchorynarod No właśnie wbilem w Google, już też widzę. A teraz w takim razie drugie pytanie. Jeśli rozmowę przeprowadzalem z managerem oddziału a nie mam. Jego maila tylko maila dziewczyny z HR, to mogę jej wysłać maila i poprosić o maila do managera?
@dajmiereparacjemamchorynarod ja #!$%@?, no ale nie bądź prostak, poczytałem na necie teraz i faktycznie jest to bardzo zalecane, a skoro czuje ze poszło naprawdę dobrze to bym napisał że dziękuję i parę tam rzeczy i to by była taka. Truskawka na torcie
Bez kitu czasami mi się wydaje że tu #!$%@? każdy ma po chromosomie w gratisie. Zadałem normalne pytanie, a wy się #!$%@? zbijacie i myślicie że bait. Nie #!$%@? nie bait, jak się wpisze w Google to jest od #!$%@? stron nawet z przykładami takich maili, więc naprawdę CO JEST #!$%@? DZIWNEGO W MOIM PYTANIU
Ten aktor i postać Ghula wg mnie nosił cały serial na barkach. Całość jest bardzo dobra ale jak pojawia się Goggins na ekranie, to zaczyna być jeszcze lepiej. #fallout #seriale
Ej Mireczki, bo byłem wczoraj na tej rozmowie i poszło według mnie bardzo dobrze, ale mam taki plan że skoro już znam imię i nazwisko managera bo z nim rozmawiałem. To chciałbym mu wysłać maila z takim bullshitem w stylu dziękuję za czas tralalala, żeby jeszcze go trochę urobic. Można tak zrobić czy nie bardzo?
@dajmiereparacjemamchorynarod
No właśnie wbilem w Google, już też widzę. A teraz w takim razie drugie pytanie. Jeśli rozmowę przeprowadzalem z managerem oddziału a nie mam. Jego maila tylko maila dziewczyny z HR, to mogę jej wysłać maila i poprosić o maila do managera?
@Zashi
@wincm
@dajmiereparacjemamchorynarod
@szaremyszki
Bez kitu czasami mi się wydaje że tu #!$%@? każdy ma po chromosomie w gratisie. Zadałem normalne pytanie, a wy się #!$%@? zbijacie i myślicie że bait.
Nie #!$%@? nie bait, jak się wpisze w Google to jest od #!$%@? stron nawet z przykładami takich maili, więc naprawdę CO JEST #!$%@? DZIWNEGO W MOIM PYTANIU
Komentarz usunięty przez autora