@Uzytkownikportaluwypokpeel: @Qentin: @ViperJay: żeby nie traktować jej z miejsca jak potencjalny obiekt jedynie do bzikania i co w tym najgorsze oczekując tego tu i teraz, tylko postarać się lepiej aby do tego doszło po przez flirt i inne przyjemne rzeczy nie nazwałbym "friendzone" ( ͡º͜ʖ͡º)
@wesoly_bulgar @krzyzowka tak uwielbiają niespodzianki! najlepiej to zrób to tak by bylo romantycznie, np. na jakims odludzi łące albo lepiej lesie! nałóż jej opaske na oczy i powiedz ze masz dla niej niespodzianke. Jak juz zajedziecie na miejsce, zdejmij majtki stan przed nią i powiedz ze moze juz paczeć ☺
@PomidorovaLova: uwielbiam jak ktoś opowiada swoje niespełnione marzenia ( ͡º͜ʖ͡º) mam nadzieję, że Ci się spełnią ( ͡°͜ʖ͡°) i przesyłam moc uścisków ( ͡°͜ʖ͡°)
@wesoly_bulgar: Ty nie strugaj rudolfa valentino tylko zabieraj ją do restauracji, oczywiście najdroższych, kupuj jej kwiatki, stawiaj drinki, i woź ją samochodem, od seksów niech będzie seba co stoi pod sklepem i wypija piwo w 10sec, ty ją rozśmieszaj i pomagaj we wszystkim ( ͡º͜ʖ͡º)
@wesoly_bulgar: Z doświadczenia wiem i powtarzam zawsze że przetrzymanie dziewczyny na dłużej zamiast rzucenie się jak stulejowy tygrys na ofiarę intensyfikuje doznania i wzbudza u niej sympatię do twojej osoby
No ktoś tu się kuwa srogo pomylił ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ty, myśląc, że nie jesteś we friendzone
Komentarz usunięty przez autora
Dziewczyny uwielbiają niespodzianki! :)))
Wszystko w swoim czasie ( ͡º ͜ʖ͡º)
@wesoly_bulgar: Napisz koniecznie, jak było. Uwielbiam takie romantyczne historie!