Aktywne Wpisy
XdekHckr +44
Nie polecam mbanku @mBank
Przy otwarciu konta zostałem po kilku transakcjach wezwany do placówki, powiedzieli na infolinii, że konto moge odblokować... No dobra poszedłem tam, potwierdzili moją tożsamość, wypełniłem druczek o tym, że znam odpowiedzialność w zakresie inwestycji i ryzyko oraz o tym, że nikt mi nie kazał założyć konta. parę dni później znowu to samo, zablokowane całe konto (kartę musiałem odblokowywać osobno z jakiegoś powodu). Znowu wypełniłem ten sam druczek i
Przy otwarciu konta zostałem po kilku transakcjach wezwany do placówki, powiedzieli na infolinii, że konto moge odblokować... No dobra poszedłem tam, potwierdzili moją tożsamość, wypełniłem druczek o tym, że znam odpowiedzialność w zakresie inwestycji i ryzyko oraz o tym, że nikt mi nie kazał założyć konta. parę dni później znowu to samo, zablokowane całe konto (kartę musiałem odblokowywać osobno z jakiegoś powodu). Znowu wypełniłem ten sam druczek i
źródło: PXL_20250702_101443823~3
Pobierz
pearl_jamik +4

Tak jak mirki pisały - koszulki solidne, nadruk potężny. Takie tiszertowe Volvo. No i tą jasną się trochę jaram, więc już z 3 czy 4 prania przeszła i dalej wszystko ok, nie kurczy się, ani nic.
Polecam.
#morespace
źródło: comment_ohQFrQWICZtvVGD5crPJsRrJ3soL8zmD.jpg
Pobierz@smyl:Zdziwiony zamyka stronę z przelewami.
Komentarz usunięty przez autora
#morespace
źródło: comment_eZOsgYeBCaeMbm4jST6UKxgpnWL2R4Zs.jpg
Pobierzźródło: comment_l8xvD6JfrsOiUuUrCTRJejDAbQ3xkdXP.jpg
Pobierz