Aktywne Wpisy

WiesniakzPowolania +539
Ciekawostka.
W roku 2000 Polska miała 127 km autostrad i 190km "S"- łącznie 317 km dróg szybkiego ruchu
W 2024 było 1884km "A"i 3320,9 "S". Łącznie 5205,5 km
#ciekawostki #polska #motoryzacja
W roku 2000 Polska miała 127 km autostrad i 190km "S"- łącznie 317 km dróg szybkiego ruchu
W 2024 było 1884km "A"i 3320,9 "S". Łącznie 5205,5 km
#ciekawostki #polska #motoryzacja
źródło: Polska_autostrada
Pobierz
mirko_anonim +17
✨️ Czy warto oszczędzać na młodości dla wolności finansowej? Ⓘ
Czy warto oszczędzać na młodości, aby przejść na FIRE?
Jestem orędownikiem wolności finansowej, ale wykazuję daleko idący sceptycyzm w stosunku do skrajnego oszczędzania celem jej osiągnięcia.
Co to za życie? Nie kupuje iPhonów ani samochodów, so far so good ale też nigdzie nie wyjeżdżać, nie uczestniczyć w wydarzeniach kulturalnych, zadowalać się śmieciowym jedzeniem… To nie brzmi fajnie. Ja wiem, są ludzie żyjący z zasiłków
Czy warto oszczędzać na młodości, aby przejść na FIRE?
Jestem orędownikiem wolności finansowej, ale wykazuję daleko idący sceptycyzm w stosunku do skrajnego oszczędzania celem jej osiągnięcia.
Co to za życie? Nie kupuje iPhonów ani samochodów, so far so good ale też nigdzie nie wyjeżdżać, nie uczestniczyć w wydarzeniach kulturalnych, zadowalać się śmieciowym jedzeniem… To nie brzmi fajnie. Ja wiem, są ludzie żyjący z zasiłków

Mireczki, korzystacie z kwiaciarni internetowych? Jestem zmuszony wysłać przeprosinowy bukiecik do różowego, ale temat wysyłki kwiatów jest bardziej skomplikowany niż mi się początkowo wydawało. Po przebrnięciu przez 10 stron opinii, mój wybór padł, na (teoretycznie) najlepszą kwiaciarnię tj. Florist24. Zanim zamówię bukiecik, postanowiłem jeszcze spytać was o opinię. No więc dajcie znać czy korzystacie, i z jakim skutkiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
#florist24 #opinie
Potwierdzone info. Tak przynajmniej było w moim przypadku. Zamówiłem kwiaty do południa przez stronkę florist24, a przed 18 kurier był już u adresata ( ͡° ͜ʖ ͡°) . Dodam tylko, że miejsce dostarczenia było we Wrocławiu, być może ma to jakieś znaczenie, bo jednak w dużych