Aktywne Wpisy
Zapomniałem ostatnio wrzucić, ostatnie dwie nieudokumentowane sztunie.
jade po czipsy lays karbowane grube do netto ok
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Podróże
Gospodarka
Ukraina
Technologia
Motoryzacja
Sport
Rozrywka
Informacje
Ciekawostki
Bettlefront 2 - by odblokować bronie, potrzeba "craft material". około 900 na broń. Ten materiał wypada losowo ze skrzynek. Do kupowania skrzynek są punkty zdobywane w multi. Nie ważne jak grasz, masz tyle samo punktów.
Jeżeli gra będzie mieć śmieszną ilość 12 broni, to potrzeba będzie 720 trafionych skrzynek. Około na 5h gry są to dwie lub trzy skrzynki.
Albo możesz zapłacić...
#grykomputerowe ##!$%@? #battlefront
@DPressed: a to spoko, to w battlefroncie 3 powinien istalator losowac jakie klasy postaci będą dla ciebie dostępne. Po #!$%@? ci 100% gry za ktora zapłaciłes? Dwie starcza. I relosowanie za 60$
A) nie mam zamiaru kupować
B) nie zmienia to faktu że debile daja sie ruchac raz za razem i teraz kazda gra multi ma skrzynki, season passy i inne gowno albo wychodzi taka Andromeda
C) ea samo mówiło "uuu u nas nie bedzie season passa nie dzielimy graczy". Czyli rozumieją toksycznosc pewnych rozwiązań. A potem robia trzy razy gorsze
D) odblokowanie wszystkich DWUNASTU #!$%@? BRONI to nie jest maksowanie. To
Uwielbiam "argumenty" typu "nie podoba sie to sie nie odzywaj i nie patrz", "a mnie sie podoba", "może w kilka miesięcy do premiery wszystko zrobią od nowa, skąd wiesz?"
Raz, to są informacje z "wycieków" równie prawdopodobne jak to, że nie zmieni się nic.
Dwa, deweloperzy nadal się nie odezwali za to na siwat puścili taki nie inny system
Trzy to nie neguje całości a kilka punktów. to nadal jest P2W
Cztery, nadal system rozwoju jest w jakichś skrzynkach a nie progresie w samej grze
Pięć, są itemy poprawiające umiejętności, które w multi maja historie
@DPressed: takim paywallem jest czas. I on też generuje skrzynki które trzeba zdobyć $$$.
Argument, ze możesz grac 3600h to nie argument.
Może bedzie inaczej, ale nie mamy podstaw tak uważać, bo nic oficjalnego tak nie twierdzi. A właśnei taki krzyk krytyki jest potrzebny by w oficjalnej wersji tego nie było a ea mogło udawać że